עבור לתוכן

דעתי על מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו

דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות

ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש

וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים)

הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR

הנה כמה תמונות:

desktop_1.jpg

נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה

פורסם

קודם כל, מקינטוש זה המוצר של חברת אפל, ושנית, אפל גנבה הכל מ-Xerox, ושלישית, מה לעזעזל אתה מנסה להגיד פה? :bash:

פורסם

קודם כל, מקינטוש זה המוצר של חברת אפל, ושנית, אפל גנבה הכל מ-Xerox, ושלישית, מה לעזעזל אתה מנסה להגיד פה? :bash:

בהחלט, אני מצטרף להנטר..

פורסם

:nono:

הם לא גנבו מ- Xerox , הם רכשו את הפטנטים הרלוונטיים שלהם .

והעבידו בפרך אנשים צעירים בפיתוח המוצר .

פורסם

אלה לא היו מיקרוסופט? אה לא.. מיקרוסופט אלה שעבדו על אנשים.

פורסם

דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות

פותרת או יוצרת? בכל מקרה, אם אתה רוצה שנתייחס למה שאתה כותב ברצינות, כדאי שתצרף לינק למחקרים של אותן "מעבדות" עלומות שם.

ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש

...קודם כל, מקינטוש זה לא שם של אדם שהמציא מערכות הפעלה, אלא שם של משפחת מחשבים שהריצה ומריצה ב-18 השנים האחרונות מערכת הפעלה בשם MacOS. ברור?

דבר שני, מערכות הפעלה היו עשרות שנים לפני שג'ובס וווזניאק הקימו את אפל.

ואם כבר להמשיך אם קו המחשבה שלך (רק הפוך...), מיקרוסופט הוציאו את הגירסה הראשונה של מערכת ההפעלה שלהם (DOS) שלוש שנים לפני שאפל הוציאו את MacOS.

וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים)

pro, יצא לך לעבוד אם OS X? לא? חשבתי ככה :smoke:

אם יצא לך פעם לשחק איתה קצת אני מציע לך לשנות גודל של חלון ולראות את המערכת יורדת לבירכיים - גם עם G4 עכשווי.

מיקרוסופט הביאה עם WinME את ה-System Restore השנוי במחלוקת, ב-XP הם שיפרו אותו לרמה סבירה.

אפל לעומת זאת, לקחו את OS 9 הקלה יחסית (אבל עם ניהול תהליכים פרימיטיבי) והחליפו אותה בפיל מסורבל בדמותה של OS X (עם ניהול תהליכים מודרני). התוצאה היא כבדות וחוסר ב-responsiveness שאף מערכת של מיקרוסופט לא הציגה מעולם.

הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR

צר לי לצנן את התלהבותך :-\

MacOS לא תצא ל-PC מכיוון שהדבר ימוטט את אפל (הם עושים את רב הרווחים שלהם מחומרה - לא מ-MacOS).

מקסימום יצאו מחשבי מק מבוססי x86, אבל זה לא יעזור הרבה לאלה שאין הפרוטה בכיסם. אפל תמשיך לגבות premium price עבור המחשבים שלהם, ללא קשר למעבד שפועם בתוכם.

נכון יפה יותר מWIN XP

יותר מנכון.

חבל רק שעם GUI יפה לא גומרים את החודש ;)

Prog.

נ.ב

pro, עשה לעצמך ולכולנו טובה ולחץ על כפתור ה-"תצוגה המקדימה" לפני שאתה שולח הודעה.

זה ייתן לך הזדמנות לעבור מחדש על האיות, הניסוח והרעיונות שאתה מנסה להעביר. OK? תודה.

פורסם

הם לא גנבו מ- Xerox , הם רכשו את הפטנטים הרלוונטיים שלהם .

לינק בבקשה.

לפי מה שידוע לי, Xerox פשוט לא עשו שום דבר מסחרי עם ההמצאות האלה (הממשק הגראפי והעכבר).

הנה פורטרט חופשי של מנהל מחלקת השיווק של Xerox בתחילת שנות ה-80' -> :lamer:

Prog.

פורסם

נ.ב

pro, עשה לעצמך ולכולנו טובה ולחץ על כפתור ה-"תצוגה המקדימה" לפני שאתה שולח הודעה.

זה ייתן לך הזדמנות לעבור מחדש על האיות, הניסוח והרעיונות שאתה מנסה להעביר. OK? תודה.

חבל שאנשים מסויימים לא פועלים לפי העצות של עצמם.

פורסם

למי שמתלהב מהGUI של OS X תמיד יש את DesktopX

(אני אישית חזרתי למראה הרגיל של חלונות 2000, בלי windowblinds ושאר שטויות)

פורסם

מייקרוסופט - מערכות הפעלה איטיות, לא מאובטחות, לא customizble , סגורות ועולות הרבה כסף

אבל אני לא משתמש במייקרוסופט רק בגלל שזה מייקרוסופט האמת.

יש לי "בעיה" עם מונופולים ;D

תתקינו לינוקס ותחיו חיים ארוכים ומאושרים ;)

פורסם

אכן יש כל כך הרבה דברים מהותיים לשפר ולשנות במערכות מיקרוסופט.

חלקם אפילו מהבסיס.

רעיונות יפים כמו Active Directory, Registry וכו' יכולים באמת להקל לנו על החיים, אבל מקשים מאוד מאוד על המחשב שסך הכל הוא זה שאמור לעמוד בציפיות שלנו לביצועים מקסימליים מהחומרה שרכשנו.

דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר אבל לא תמיד עובדים כמו שצריך.

הפחד שלי הוא שהם רק משתפרים ואני לא רוצה לדעת מה יקרה לתחרות כשהדברים הנחמדים הללו באמת יתחילו לאט לאט לעבוד כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים