פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים שלום לכם.אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים כשתתן לנו מידע מה מפרט המחשב שלךכשתתן לנו מידע על איזה גירסא קנית,ואיזה ווינדוס יש לךומה בדיוק ההודעה שהמשחק נותן לךאולי אז נוכל לעזור לך.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר גבר לא יודע אם זה יזעזור לך אבל יש לי גיפורס 2 ותמיד זה היה פועל לי עד עכיוש וזה הגירסה הרגילה של הדיסקים
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר גבר הוא מסוגול וכבר הרצץי איתו את המשחק ועדו דבר הצלתי לפתור את הבעיה זה היה הדריבר הדפוק של נוידה החלפתי אותו לגירסה יותר ישנה ועכשיו זה פועל כמו פעם
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים הכרטיס מסך שלא לא מסוגל להריץ את HL2 (מצטער לבשר לך) מה נסגר איתך? הוא אמר לך שהוא הריץ HL2 אז אתה אומר לו שהוא לא יכול..? ( ) ואגב גם אני הרצתי על GF2 HL2.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר מנהלים אני חושב שאפשר לנעול את הדיון כי כיבלתי את העזרה שלי מעצמי אז תודה לי לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.