עבור לתוכן

בן/בת כמה אתה/את?

בן/בת כמה אתה/את? 971 הצבעות

1. 1. בן/בת כמה אתה/את?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

I see you didn't get the word poof. See, his nickname, is Yaron Cohen. Like the original name of what is today known as Dana International. Figure it out yourselves.

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

15 וחודשיים

פורסם

12 וארבעה חודשים... עוד שש שנים ושמונה חודשים אני מוציא רשיון נהיגה! אכלו קקי אני יותר גדול...

למה לעזאזל זה משנה? סתם מיותר לדעתי כמו כל הסקרים הקודמים. מה יש לכם לעשות עם המידע הזה? לדחוף אותו לתחת ?

אחרי שתתדחפו אותו לתחת קחו בקבוק חוקן ומלאו אותו בקולה קרה ישר מהפתיחה הראשונה של הבקבוק ותשפריצו הכול דרך פי הטבעת בשביל לשחרר את הסתימה שהמידע חסר מטרה הזה עשה לכם.

נ.ב. - עצה אישית - אם בא לכם לתפוס תחת אחושרמוטה אז שימו ערק או ודקה אבסולוט עם הקולה... תרגישו בסטלה אחושרמוטה! יאללה אני הלכתי לתפוס תחת סאלמתק

עריכה :

נו באמת זאתי שמתחתי - צאי לי מהחיים וחפשי לעצמך אחרים. אין לך חברות או משהו כזה בגרמניה? לכי מפה כבר את לא מבינה שאת שאת סתם חנונית מחשבים וירטואלית שאני לא מכיר? את סתם מתאמצת בלקטול אותי כשגם אם זה היה מצליח לך אז בכל מקרה זה לא היה מעניין לי את התחת הדברים שאמרת עם זאת שכמעט וכל הודעה שלי זה בציניות וכנראה שהמוח שלך לא מאפשר לך לפתח את הבנת הנקרא שלך כמו שקרה בדיון האחר. לא יודע אם זו מאין קינאה שכזו ונקמה בבנים או משהו כזה לא יודע.. תעשי טובה, את בת כמה? 22? שבי על עץ או משהו.. רק רדי לי מהיד.

אני שונא נשים כמוך לא יכול לסבול.. דומה לתחת מדברת יותר מהאנשים שנגעלים ממנה ומעצבנת רצח יותר ממורה. שימי דאורדאורנט.

פורסם

Amazing, you how made yourself look more like even more of a dillhole than the poster of this thread. Go you! Make momma proud!

go_you.jpg

פורסם

18..

פורסם

12 ו 9 חודשים :yelclap:

פורסם

שבע וחצי

פורסם

Amazing, you how made yourself look more like even more of a dillhole than the poster of this thread. Go you! Make momma proud!

go_you.jpg

ומה אמור להיות הקטע של האנגלית??

לגרום לך להראות יותר גדולה?

פורסם

17 ו8 חודשים

פורסם

ומה אמור להיות הקטע של האנגלית??

לגרום לך להראות יותר גדולה?

לא, היא רשמה באיזשהו מקום שאין לה עברית במקלדת. :screwy:

בזכותה בסוף אני אצליח באנגלית! :smile1:

פורסם

I see you didn't get the word poof. See, his nickname, is Yaron Cohen. Like the original name of what is today known as Dana International. Figure it out yourselves.

:lol: וואי, באמת עכשיו שאני חושב על זה, זה נכון! :lol:

בטח מריצים עליו בדיחות חופשי ... :-\

פורסם

שבע וחצי

באיזה סולם?

פורסם

20 (:

פורסם

בדיוק אתמול, ה 16.9

הייתי 18 [=

היום אני 18 ויום

חחחח

הזדקנתי ;D

פורסם

ואי מזל טוב!!! :biggringift: :biggringift: :birthday: :alcoholic: :alcoholic:

איך חגגת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים