פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגהכשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection"השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש?ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם?עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוקההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים הנגן הוא ג'נרי אם אני לא טועה .....אל תתפלא ..... ובקשר למקום.....כל נגן שומר לעצמו כמו שאמרת מקום להקלטות וגם תוכנת ההפעלה של הנגן תופסת מקום כך שלא תוכל לנצל את כל הג'יגה וגם....יש גבול למספר הקבצים שהנגן יכול ליקרוא בלי קשר לנפח.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים לא כל נגן שומר לעצמו מקום להקלטות ומערכת ההפעלה לא תופסת יותר מדי...יש מצב שזה בגלל כמות הקבציםתנסה לשים ב2 תיקיות
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים יכול בהחלט להיות שהמכשיר מגביל את כמות הקבצים לתיקייה.יש לי בבית נגן Riovolt (נגן דיסקים mp3) וגם הוא (לפני אחד מעדכוני הקושחה) איפשר רק 255 שירים בדיסק.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים יכול בהחלט להיות שהמכשיר מגביל את כמות הקבצים לתיקייה.יש לי בבית נגן Riovolt (נגן דיסקים mp3) וגם הוא (לפני אחד מעדכוני הקושחה) איפשר רק 255 שירים בדיסק.איך אפשר לעדכן קושחה של נגן דיסקים ?? ?? ??
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אולי לצרוב על דיסק רק את זה ואז הנגן יודע שצריך לעדכןחחחח....וואלה לא ידעתי...נחמד.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אני לא בטוח בזהאבל זאת הדרך הכי הגיונית כי אין שם זיכרון כמו בנגני פלאש או HD שאליו אפשר להעתיק קובץ שממנו מעדכנים
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אולי לצרוב על דיסק רק את זה ואז הנגן יודע שצריך לעדכןבדיוק ככה.רק שהשתמשתי ב-CDRW, כדי לא לבזבז סתם דיסק על קובץ עידכון של 150kb.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.