פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אהלן,יש לי בעיה עם AVANT BROWSER.המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND".למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com.האם אתם מכירים את הבעיה ??תודה,תומר.
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים תנסה להוריד שוב ולהתקיןו מחדש, אני משתמש בגירסה האחרונה והיא בסדר גמור - THEMARKER עולה מצויין עליה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים ^^^^ גם אצלי עובד ... יכול להיות שנדפק משהו בתכונה תפרמט אותה ותתקין מחדש
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר היי,הורדתי את הגירסא הכי חדשה - עדיין לא פועלים לי אתרים מסויימים, וגם כל מיני קישורים שאני פותח לא עולים (שבמחשב השני פועלים!).אולי משהו שגוי בהגדרות? ניסיתי לבדוק אבל לא הצלחתי לראות מה לא בסדר.עוד מישהו ?פרט לזה הוא דפדפן מצויין, ואני לא רוצה לוותר עליו.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים יכול להיות שזה איזה וירוס\ספיי-ואר ... נ.ב יצא לפני כמה זמן וירוס ערבי שמצנזר אתרי סקס
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים פרט לזה הוא דפדפן מצוייןסתם דפדפן עולם שלישי שלא יודע לקרוא CSS כמו שצריךאבל אין פלא, הוא בנוי על ליבת IE
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שטויות הוא אחלה דפדפןתנסה להוריד מהדף הבא http://5.i014.netתנסה להריץ את הקובץ מס' 18
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שטויות הוא אחלה דפדפןבמילה אחת "LOL"הדפדפן לא יודע לקרוא תקנים של ה-W3C וזאת עובדההוא דפדפן עולם שלישי נ-ק-ו-ד-ה.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים BURTON יש לך לינקים/הוכחות לדברים שאמרת עכשיו?כי לי אין בעיות איתו... ואני משתמש בגרסא 10.0 בילד 168 (רק בזמן שאני לא משתמש בפיירפוקס)
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שלחתי לך בפרטי דוגמא מפורטת אבל הינה דוגמה הכי פשוטה להבנה:כנסו לדף הזה למשל http://www.w3.org/QA/ותיראו שיש תפריט בצד ימין.אם תגללו למטה תוכלו ליראות שבשועל התפריט יורד למטה יחד איתכם, וב-IE לא.זה בגלל ש-IE פשוט לא יודע לקרוא CSS כמו שצריך.וזאת רק דוגמא אחתאגב אם זה לא נוק אאוט אני לא יודע מה כן: מנהל פיתוח לשעבר של האקספלורר: עברתי לפיירפוקס ;D
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים דבר ראשון תבדוק בIE הרגיל אם זה עובד, ואם לא אז תבדוק עם FIREFOX. גם לפי זה שציינת שבמחשב השני זה עובד, אני מניח שיש לך ראוטר או סוג אחר של חיבור. אז תעבוד שלב שלב. תבדוק בדפדפן אחר דבר ראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.