עבור לתוכן

!

Featured Replies

פורסם

אני יותר בסגינון של FULL ON אבל נחמד מאוד אחי מיוצר ע"י FL נכון?

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

מצטרף לשאלה, סקרן לדעת עם איזה תוכנות אתה עובד :hi:

פורסם
  • מחבר

!

פורסם

ואוו זה פשוט מעולה (: :xyxthumbs:

פורסם

ואו! אני בתור מכור לעופר ניסים סקאזי אטריקס וכאלה מאוד אהבתי את הסגנון של השיר,הוא כזה מרגיע את כל הגוף ממש מוזר ומפחיד... הכוונה היא שההרגשה מוזרה ממש! השיר פשוט מדהים אי אפשר לתאר אני מוסיף אותו לפלי ליסט הקבועה ולאמפי3!!! פשוט.... אי אפשר לתאר אני ממש רציני בקשר לזה! לא שמעתי משהו כזה אף פעם! [אני אשמע את זה לפני כל מבחן זה בטוח].

אני ממליץ לך לרשום זכויות ולשמור על הדבר הזה בגלל שהוא מאוד אבל מאוד מתאים לכל אירוע ולכל סרט פעולה ממש! אירועים בחתונה וכל מיני בכניסה כשנכנסים החתן והכלה או משהו כזה אנערף.. אני בטוח שהשיר הזה יגיע עוד רחוק מאוד רק אם יתנו לו דחיפה. ושלא נדבר על היוצר - העבודה מצויינת! אני ממש אהבתי ונשמח אם תמשיך לעדכן אותנו בעוד עבודות כאלו.

וסתם אם בא לך לענות - איך יוצרים דבר כזה? כאילו איך מחברים את הצלילים ביחד, איך בוחרים צלילים וכל זה.. נשמע לי ממש מוזר להכין דבר כזה אפילו בטראקים לא הבנתי אף פעם איך מחברים את כל הצלילים ביחד , אורגן או משהו?

תודה!

פורסם

מאוד יפה, פעם (בתקופת ה-486 שלי) גם אני עשיתי דברים דומים (היצירות נמחקו לי בטעות לפני כשנתיים...) עם FAST TRACKER האלמותית.

אהבתי את השילוב בין הווקלים לבין ה-BPM הגבוה.

מעניין אותי למה הפכת את זה ל-MP3 ולא השארת את זה בפורמט הרגיל שזה הסמפלים+הקוד - זה היה תופס הרבה פחות מקום.

פורסם

מן הסתם זה כמו ההבדל בין הפצת תוכנה בקוד פתוח להפצת הקבצים הבינאריים בלבד...

בכל אופן יש כישרון.

ואני עדיין דורש להעיף את ה"אייף-אייף-אייף-אייף...", או לפחות הסבר משכנע! :)

פורסם

ואוו זה פשוט מעולה (: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

!

פורסם

ו... מאפשר לכל ילד עם קצת ידע בתחום לערוך/לשחק עם ה"סורס"? זה בערך כמו שתיתן לילדים את קוד המקור של HL 2 בשביל Reference, זה תופס הרבה פחות מקום מהמשחק המלא.

טיפה זכויות יוצרים ידידי, לא מבקש יותר מזה. 8)

תודה רבה לכולם על הפידבקים, צפו לדברים נוספים בסגנון. :hi:

האמת, לא חשבתי על זה, פשוט בתקופה שאני עשיתי את זה (לפני 10 ומשהו שנים) שיחררנו את זה ככה (אז עדיין לא היה  MP3 אז לא היתה ממש ברירה) הפורמטים היו MOD ל-4 ערוצים ו-S3M ל-32 ו-IT ל-64.

אם תרצה אני אוכל להעלות כמה דברים נחמדים כאלה בקוד המקור (כאמור, לא שלי, שלי נמחקו...) בשביל  השראה (כל אמן צריך) ובשביל סמפלים (טוב, לא כל אמן צריך...  ;) )

פורסם

ה-mp3 יצא לפני 10 וחצי שנים :P

פורסם

ה-mp3 יצא לפני 10 וחצי שנים :P

כן, תנסה אתה לשלוח 5 מגה במודם 14.4.

מה גם שלקודד את ה-5 מגה האלה היה לוקח כמעט 3 ימים על ה-486 ותופס רבע מהדיסק הקשיח (שעמד על 20 מגה באותם ימים).

פורסם

טוב....

פורסם

חמוד מאוד ;D

פורסם

למה עוד לא פירסמת את הטראק ב ISRATRANCE מעניין אותי איך יגיבו שם עליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים