פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים טוב הסיפר הוא:כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן...והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותיוחשבתי שזה הסוף של המשחק.לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו.הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה!בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון.ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם.עכשיו מה שבאמת חשוב:הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית!שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!)בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש אי אפשר להסתדר איתם)בקיצר איך הורגים אותה? או איך לפחות עוברים את הקטע?עריכה:איך אני רואה כמה FPS יש לי במשחק?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אופס, בטעות כתבתי לך איך להרוג את הבוס בסוף המשחק, אבל התיאור שלך לא משהו.הנה התשובה לשלב שלך:(קודם כל הערה, יש בשלב הזה הרבה כלי נשק.)הרעיון שם זה לפגוע בSEEKERS (המעופפים עם הפנסים) ואז למשך מספר שניות הבוס פגיע.תפגע בכל השלושה,תפגע בשד,וחוזר חלילה.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר טוב אני ינסה...חשבתי שצריך אולי להרוג אותם (את המעופפים) אבל הם חוזרים כל הזמןתודה רבהעריכה: ואיך אני רואה כמה FPS יש לי במשחק?אני זוכר שצריך לכתוב משהו כמו Showfps_ 1אבל אני לא יודע איפה כותבים! ניסיתי על כל הכפתורים...רק אם תוכל לעזור לי גם בזהתודה
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר תודה הצלחתי (גם לעבור את המפלצת הזאת וגם לפתוח את הקונסול) עכשיו הגעתי לאיזה קטע אני לא מצליח לגלות מה עושים, זה כבר מחוץ לגהנום... כאילו חזרתי כבר למאדים...הנה תמונה במקרה שזה יעזור: יש איזה מקום שיש דלת נעולה עם קוד אבל אני לא יודע מה הקוד והוא לא רשום ב-PDA... אם מישהו יודע שיעזור בבקשה. ומזה הדבר הזה שהוא מחזיק ביידים? תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים זה SOUL CUBE אתה הורג 5 מפלצות וזה נטען ואז אתה יכול לזרוק את זה על מפלצות וזה הורג במכה אחת כל יצור ומעלה לך את החיים (חוץ מהבוסים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.