פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים נכון באמת הם צריכים את הכדורים האלה.אבל להזכיר לכם, לא כל הצמחונים עושים את זה ממניעים אידאולוגים.יש כאלה שפשוט לא אוהבים את הטעם
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים האמת כמעט מההתחלה בני האדם אכלו בשר/איברים של חיות,למשל אחד המזונות הראשוניים של האדם היה מח עצם (מה שבתוך העצם)וקצת מאוחר יותר הוא כבר התחיל לבשל בשר (עם גילוי השליטה באש)יש כדורים יומיים טבעיים כיום של סולגר למשל שמספקים חצי מהכמות הממולצת ליום של B12
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים תודה על המידע אני לא ידעתי על זה לפני זהכל פעם אני לומד משהו חדש בפורומים של הזון
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים בן אדם צריך לאכול כל מה שאכיל ותורם לבריאותו...בשר זה חלק נחבד בשרשרת המזון, פחממות וויטמינים. אם בן אדם לא יכול לשרוד בלי בשר אז מה קשה בלהבין שהוא חייב לאכול בשר זה דרך הטבע למה ללכת ראש בקיר ולהיות צימחוני אני לא מבין?!
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים כפי כבר אמרו כאן קודםיש כאלה צמחוניים שפשוט הטעם של הבשר לא מסתדר להם בפה.את הצמחוניים שמתוך עקרון לא אוכלים בשר אני לא מבין.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים כפי כבר אמרו כאן קודםיש כאלה צמחוניים שפשוט הטעם של הבשר לא מסתדר להם בפה.את הצמחוניים שמתוך עקרון לא אוכלים בשר אני לא מבין.תגיד התופעה הזאת קשורה להומואים? (אני לא מתכוון שהצימחונים הומואים)
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אתה אדיוט או עושה את עצמך?לא אין קשר....אתה פסל או עושה את אצמך? אם לא הבנתה את הבדיחה אל תגיב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.