עבור לתוכן

חתולים-הדלק החדש!

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה אתה מוצא מצחיק בכל זה?

בניאדם מגעילים, הלוואי שימות ויעשו מהגופה שלו דלק!, אני אישית אתדלק את האוטו שלי עם הגופה שלו! (מקווה שאין לו הרבה סתימות בשיניים כי זה ממש לא טוב לקרבורטור).

נ.ב

תגובה 25:

מה כבר אפשר לצפות מאנשים שעשו סבון מיהודים?

[

אני מקווה מאוד שציטטת את התגובה האיוולת הזאת בצחוק, כי אם לא, תתבייש לך.

הגרמנים לא אשמים במה שהדורות הקודמים שלהם עשו, כל הזמן אנחנו היהודים מזכירים להם את זה ורק גורמים להם לרגשות אשמה ומוציאים אותנו, את היהודים בתור אנשים עם רחמים עצמיים.

חוץ מזה, לא כל הגרמנים היו נאצים, ואני לא אוהב לקרוא לגרמנים נאצים כי גרמנים הם לא נאצים, הנאצים הם גרמנים ולא להפך.

• תגובות 68
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת... נאצים הם לא בהכרח גרמנים (לפחות לא היום)... או לפחות לא ניאו-נאצים. אבל זה עניין של מינוח.

פורסם
  • מחבר

הנאצים הגיעו גם מאוסטריה.

פורסם

היטלר היה אוסטרי.

ד:א מישהו יודע מתי סאות' פארק חוזרת ?

פורסם
  • מחבר

סאותפארק משודרת ימי רביעי נראה לי בביפ ב10 או 10 וחצי.

פורסם

היטלר היה אוסטרי.

ד:א מישהו יודע מתי סאות' פארק חוזרת ?

מה הקשר לעזאזל?

ואני מסכים עם טופ-גן, אבל זה לא יהיה בסדר אם אנשים יהרגו חתולים בצורה מסחרית (ולא, אני לא צמחוני, פשוט אני אוהב את הטעם של בשר, לא חתולי)

פורסם

אתם חושבים שרק מחתולים אפשר לעשות דלק? אפשר לעות מכל "חייה מתה" מה הבעיה להרוג דובים ולעשות טונות של דלק? הקטע שזה לא חוקי בכלל.

והיתה לי תחושה שמאחורי זה עומד גרמני :smile1:

פורסם

אתה צמחוני?

מנסה :D

פורסם

פשוט המצאה גאונית לגמרי!!

עכשיו כל מה שנשאר לעשות זה לגנוב איזה אוטו נאצי גולף ויהיה לי דלק חופשי כי יש לי בקמפוס הרבה חתולות מיותרות :D

פורסם

נאצים מפגרים

פורסם

גם כן "המצאה"

האסקימוסים מזמן משתמשים בשומן לוויתנים כחומר בערה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ?

אם לאנשים אין בעיה ללבוש ארנבים, להתכסות עם אווזים ולאכול כל חיה אפשרית על כדור הארץ אז מה בדיוק הבעיה בלהפוך נבלה לדלק ? איפה הפגיעה בבעלי החיים לא הבנתי ?

אף אחד לא מדבר על רצח חיות בשביל דלק  :s07:

בכל אופן נשמע לי קצת מופרח... אין שום דבר מיוחד בחתולים שיכול לתת כל כך הרבה דלק, אם כבר חיות אז נראה לי יש חיות שאפשר להשיג מהם הרבה יותר אנרגיה אבל גם ככה לא ברור לי איך לעזאזל הופכים חתול מת לדלק...

:nixweiss:

פורסם

ככה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחחחח

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים