עבור לתוכן

חתולים-הדלק החדש!

Featured Replies

פורסם

LOL...

c'mon ray-bob, burry them kitties and let's get us some shine... in a mil or two yrs we'll have ourselves one god-damn mother fuckin oil farm, iy-ha!

:smile1:

איכשהו, לא נראה לי שאנחנו יכולים לבנות על זה...

• תגובות 68
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:kopfpatsch: איפה אמרתי שניבנה על זה??

בכל מקרה אם מישהו ממש רוצה ללכת על זה, תמיד אפשר לזרז את התהליך בצורה מלאכותית ::)

פורסם

:kopfpatsch: איפה אמרתי שניבנה על זה??

איפה איבדת את חוש ההומור/ציניות שלך?

.if u want, i know this guy who'll pull the stick out of your ass for free. all you have to do is let him take some pics

there he is:

PM me!

פורסם

איפה איבדת את חוש ההומור/ציניות שלך?

כשתספר בדיחות מצחיקות אני אצחק

סבבה?

פורסם

how 'bout that stick?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

חבל, עד עכשיו דווקא חשבתי שאתה אינטלגנטי...

עריכה: בפראפראזה על יוליוס קיסר: e tu, RK??

בכל מקרה, http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=203052&sid=16. תקראו, תשכילו, ותחזרו להתנצל.  ;)

ואני לא מבין מה כל כך נורא בדלק חתולים (מתים!)...

או כמו שניסחו את זה לפני:

and to me too

מה, עדיף שירקבו על הכביש?

קודם כל לעובדה שאם אני מאמין או לא מאמין במשהו אין כל נגיעה להיותי אינטיליגנטי או שלא, דבר שני בעקבות מה שכתבתי באחת התגובות שלי בת'רד הזה בנוגע לאכזריות של בני האדם אני לא יכול לשלול את העובדה שיהודים הפכו לסבון באדיבותם הרבה של קציני ה-SS.

דבר שלישי , טוב, אם בלדד השוחי אומר שלא עשו סבון בשואה משומן של יהודים הוא חייב להיות צודק, כי הוא כמובן הסמכות העליונה לחקר השואה, הרבה יותר  משימעון ויזנטל זה בטוח...אני לוקח את דברי בחזרה ומתנצל מקרב לב.

דבר רביעי שנוגע לנושא המקורי של הת'רד הזה, כמו שאמרו לפניי,אנשים יתחילו לטבוח בחתולים במליונים אם הם יחשבו שזה יגרום להם לחסוך אפילו 10 סנט לגלון.

פורסם

how 'bout that stick?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אתה שנון

פורסם

אני יודע. O0

פורסם

קשה לי קצת להבין על מה המהומה.

אחרי שאני מת, מצידי תעשו עם הגופה שלי מה שבא לכם. סבון, דלק או אבקת אפייה. ממש לא אכפת לי.

פורסם

טוב-נו...גם השוודים לא חסר להם...

:lol: אני מקווה שזה היה בצחוק. כי זה היה ממש חזק

פורסם

קשה לי קצת להבין על מה המהומה.

אחרי שאני מת, מצידי תעשו עם הגופה שלי מה שבא לכם. סבון, דלק או אבקת אפייה. ממש לא אכפת לי.

גם לחתול לא אכפת מה תעשה עם הגופה שלו אבל יהיה לו אכפת להכנס לבית המטבחיים שיבנו כדי לרצוח בצורה תעשייתית אותו ואת חבריו כדי להפיק דלק בכמויות מסחריות, רעיון מזוויע שאיזה דפוק העלה כתאוריה ועשו מזה סיפור , אגב הוא מכחיש שזה בכלל קרה ושאיזה עיתונאי המציא את הסיפור כדי לעשות כותרות :screwy:

פורסם

אבל לרצוח פרות/עופות/כל חיית משק אחרת זה בסדר?

פורסם

אבל לרצוח פרות/עופות/כל חיית משק אחרת זה בסדר?

לא.

פורסם

לא.

אתה צמחוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים