עבור לתוכן

חתולים-הדלק החדש!

Featured Replies

• תגובות 68
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה אתה מוצא מצחיק בכל זה?

בניאדם מגעילים, הלוואי שימות ויעשו מהגופה שלו דלק!, אני אישית אתדלק את האוטו שלי עם הגופה שלו! (מקווה שאין לו הרבה סתימות בשיניים כי זה ממש לא טוב לקרבורטור).

נ.ב

תגובה 25:

למה כבר אפשר לצפות מאנשים שעשו סבון מיהודים?
פורסם
  • מחבר

אני כמובן נגד כל התעללות בבעלי חיים ואני מגדל כלב בעצמי.פשוט זה כתבה מצחיקה זה הכל.

פורסם

נ.ב

תגובה 25:

אתה יודע שזה אגדות כל הקטע של הסבון? ::)

בכל מקרה לי זה ניראה כמו בדיחה

פורסם

אתה יודע שזה אגדות כל הקטע של הסבון? ::)

בכל מקרה לי זה ניראה כמו בדיחה

לא, מה שאני יודע שלפני כחצי שנה קיבלו ביד ושם חבילה לקבורה ובה כמה סבונים שעל פי כל הבדיקות שנעשו להם הוכח שהם נעשו משומן אדם.

אתה יכול לחפש בגוגלו לראות שאני צודק.

ובקשר לחתולים, למדתי מזמן שאין גבור לאכזריות של בני האנוש ולכן מבחינתי ולצערי אני מאמין שהנאצי הזה אכן שורף חתולים ע"מ להניע את הוולוו שלו.

פורסם

לא, מה שאני יודע שלפני כחצי שנה קיבלו ביד ושם חבילה לקבורה ובה כמה סבונים שעל פי כל הבדיקות שנעשו להם הוכח שהם נעשו משומן אדם.

אתה יכול לחפש בגוגלו לראות שאני צודק.

מה קשור לחפש בגוגל??

אתה יודע כמה שטויות כתובות באינטרנט

אני שמעתי את זה מפרופסורים חוקרי שואה

מה בדיוק המקורות שלך??

פורסם

ובקשר לחתולים, למדתי מזמן שאין גבור לאכזריות של בני האנוש ולכן מבחינתי ולצערי אני מאמין שהנאצי הזה אכן שורף חתולים ע"מ להניע את הוולוו שלו.

Volvo זאת בכלל מכונית שוודית, סתם שתדע...

::)

פורסם

בזמנו זה היה כתוב באתר הרישמי של יד ושם ובאתר של מכון וויזנטל, אני מאמין שהם יודעים דבר או שניים על השואה.

Volvo זאת בכלל מכונית שוודית, סתם שתדע...

::)

טוב-נו...גם השוודים לא חסר להם...

פורסם

אני חושב שמישהו כבר המציא מכונה שהופכת חלקי תרנגולות לבנזין באוקטן נמוך.

פורסם

if there is something the german ppl know how to do, is getting rid of dead bodies

פורסם

בקשר לסבון...

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

זה אפשרי ליצור סבון משומן בני אדם, ולנאצים היה את כל בני האדם שבעולם...

אבל זה נשמע לא סביר.

מצד שני כל השואה היא "לא סבירה".

מה שעוד שהימלר עצמו רמז לכך בשלב מסויים.

אבל לך תדע.

מה שכן, שסבא שלי סיפר לי את זה פעם ראשונה, לפני הרבה זמן, האמנתי לו, ואני גם עכשיו מאמין לו.

פורסם

בזמנו זה היה כתוב באתר הרישמי של יד ושם ובאתר של מכון וויזנטל, אני מאמין שהם יודעים דבר או שניים על השואה.

טוב-נו...גם השוודים לא חסר להם...

חבל, עד עכשיו דווקא חשבתי שאתה אינטלגנטי...

עריכה: בפראפראזה על יוליוס קיסר: e tu, RK??

בכל מקרה, http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=203052&sid=16. תקראו, תשכילו, ותחזרו להתנצל. ;)

ואני לא מבין מה כל כך נורא בדלק חתולים (מתים!)...

או כמו שניסחו את זה לפני:

[01:12:17] <`sheep> its not like the cats have families or something, using something that had no use before sounds like a good idea to me

and to me too

מה, עדיף שירקבו על הכביש?

פורסם

נו באמת ::)

זה לא שאנשים יתחילו לחפש חתולים מעוכים על הכביש ויתחילו לגרד אותם עם שפכטל בשביל דלק

יתחילו להרוג חתולים במכוון ובצורה תעשיתית

נ.ב

אני חייב לציין שוב שלפי דעתי מדובר בסתם בדיחה

פורסם

כן, ברור...

כי ההמצאה הזאת הולכת להוות את התחליף האולטימטיבי לדלק - לפני גז, לפני hybrid, לפני חשמל, לפני fuel cells.

חבר'ה, פתרנו את בעיית אוצרות הנפט המדלדלים! למה צריך לרדת לערבים כשיש חתולים?...

פורסם

אגב, גם ככה בסופו של דבר לאחר המון שנים חיות הופכות לנפט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים