עבור לתוכן

איזה אתרי שיתוף מפגרים יש בארץ...

Featured Replies

פורסם

זה שלך זוחל לא אומר שככה המצב אצל כולם..

אם כך,בוא ותחדש לי על כמה זמן ה20-60K שלך בקושי נשאר בהורדה?

דקה אחת ואז הוא יורד ל20-25K?

אם לא אני ישמח להוריד את הגרסה שאתה משתמש בה..... ;)

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז בוא אני אחדש לך, כבר הגעתי(כמו רבים אחרים, חלקם גם בפורום הזה) למרבית מגבלת ההורדה שלי ורוב הפעמים המהירות לא יורדת דרסטית כמו שתיארת, ולפעמים אני משיג מהירויות גבוהות מאוד לכל אורך ההורדה(כמו בביטורנט). העובדה הזאת+מלאי הלינקים הבלתי נגמר גורם לאימיול להיות עדיף עליי..

אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי

פורסם

אז בוא אני אחדש לך, כבר הגעתי(כמו רבים אחרים, חלקם גם בפורום הזה) למרבית מגבלת ההורדה שלי ורוב הפעמים המהירות לא יורדת דרסטית כמו שתיארת, ולפעמים אני משיג מהירויות גבוהות מאוד לכל אורך ההורדה(כמו בביטורנט). העובדה הזאת+מלאי הלינקים הבלתי נגמר גורם לאימיול להיות עדיף עליי..

אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי

המוד של אוסמה בין לאדן במיקרה? ::)

פורסם
  • מחבר

אני רואה (כצפוי אני חייב לציין), שפתחו במיוחד בשביל כל הספארמים פה, עוד דיון (בפעם המיליון, וגם בסופו כרגיל, אף אחד לא יגיע למסקנה), על איזה EMULE הכי טוב, אז אתם מוזמנים לקחת את התגובות הלא קשורות (והחוזרות על עצמם) לפה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141102.0

פורסם

אני רואה (כצפוי אני חייב לציין), שפתחו במיוחד בשביל כל הספארמים פה, עוד דיון (בפעם המיליון, וגם בסופו כרגיל, אף אחד לא יגיע למסקנה), על איזה EMULE הכי טוב, אז אתם מוזמנים לקחת את התגובות הלא קשורות (והחוזרות על עצמם) לפה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141102.0

ואני רואה (כצפוי אני חייב לציין) ששוב לא הבנת על מה אנחנו מדברים בכלל,אז בוא אני יסביר לך בכדי שתוכל להתעדכן ,שאלתי אותו על כמה המהירות שלו באימיול ביחס לביטורנט ולFTP,לא שאלתי אותו "איזה אימיול יותר טוב?" ,מה לעשות שגם לאנשים כמוך צריך להסביר לפרטי פרטים מבלי שהם יבינו לבד....... :nixweiss: ::)

פורסם

מתי תפסיקו להתנצח על דברים כלכך מיותרים?

אם אתם רוצים לעזור ולספר מה טוב בעינכם, תספרו.

אם אתם סתם רוצים להתפאר (לא שיש במה, סה"כ אתם לא ממש מתאמצים פה), אז בבקשה תחסכו

כבר נמאס לראות דיונים שמידרדרים לספאם של "למי יש יותר גדול"

פורסם

מתי תפסיקו להתנצח על דברים כלכך מיותרים?

אם אתם רוצים לעזור ולספר מה טוב בעינכם, תספרו.

אם אתם סתם רוצים להתפאר (לא שיש במה, סה"כ אתם לא ממש מתאמצים פה), אז בבקשה תחסכו

כבר נמאס לראות דיונים שמידרדרים לספאם של "למי יש יותר גדול"

ממש לא מתפארים,מנהלים דיון תרבותי.

בכל מקרה מישהו יודע אם קיים אתר ביטונרט ישראלי?

פורסם

אתר ביטורנט ישראלי בחיים לא יעבוד כמו שצריך משתי סיבות: 1. ישראלים לא אוהבים לשתף לא יעזור כלום 2. מהירות הUPSTREAM בארץ היא מתחת לכל ביקורת (בעיקר בגלל סיבה מס' 2)

פורסם

אני חושב שהבעיה היא לא סיבה מספר 2 אלא סיבה מספר 1.

עובדה שיש המון ישראלים שחברים באתרים גדולים מחו"ל ששם לשתף זה חובה

כשיש רצון יש יכולת. זה מאוד קל להגיד שבגלל גורמים שאין לנו שליטה עליהם אז אי אפשר

אבל אנחנו יכולים לעשות בארץ בדיוק מה שהרבה ישראלים עושים עם אתרים מחו"ל

ואני חושב שיש לנו גם את האנשים המתאימים. כל מה שצריך זה דחיפה.

פורסם

אתר ביטורנט ישראלי בחיים לא יעבוד כמו שצריך משתי סיבות: 1. ישראלים לא אוהבים לשתף לא יעזור כלום 2. מהירות הUPSTREAM בארץ היא מתחת לכל ביקורת (בעיקר בגלל סיבה מס' 2)

אני חושב שזה שילוב של ... אבל בעיקר בגלל סיבה 1, רוב הישראלים מסיימים להוריד את הטורנט, מוחקים וסוגרים עד לפעם הבאה.  :screwy:

צריך שאיזה אתר יפרוץ דרך ויעשה מה שאתרים בחו"ל עושים, כל אחד מוריד לפי מה שהוא משתף וככה באמת תהיה מודעות ואנשים יתחילו לשתף. פריצת דרך בסדר גודל כזה יכולים לעשות ליונטוורק או ווארזפו, והם אולי יהוו השראה לעוד אתרים שיתחילו לפעול לפי השיטה הזאת...

פורסם

כמה חבל איזה עצוב זה

פורסם

איך משתפים ברשת כלשהי (במקרה שלי אימיול) : שמים קבצים (שירים, סרטים, תוכנות, משחקים וכולי) בתיקיית ה-incoming ? זהו? או שאני טועה.

הזכרתם לי את התקופה (תקופה ארוכה, עד לפני שנתיים) שהשתמשתי בקאזה ;D

פורסם

בינתיים 2 אתרי השיתוף להלה ולינוורק נסגרו (זמנית?) באדיבות אליס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים