עבור לתוכן

איזה אתרי שיתוף מפגרים יש בארץ...

Featured Replies

פורסם

תגיד מה אתה בסדר בראש ??בחיים שלי לא ראיתי תגובה יותר מטומטמת מזאת .

ואני בחיים שלי לא ראיתי בן אדם יותר מטומטם ממך

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד מה אתה בסדר בראש ??בחיים שלי לא ראיתי תגובה יותר מטומטמת מזאת .

נו מה אתה עיוור?

תראה מה הוא הגיב על זה בעמוד הראשון!

למה צריך לחזור על זה פעמיים!?

פורסם

:'( :'(

פורסם

חשבת אוליי על האפשרות שהם פשוט לא ידעו את השם האמיתי שלו! וגם על האפשרות שכולם מכירים אותו יותר לפי הניק ולא השם האמיתי

מסכן הבנאדם!

אתה מדבר שטויות. הקהילה הזאת היא כמו משפחה, השם שלו זה עמר, באחד הת'רדים שם גם רשמו את שם המשפחה שלו, אני לא זוכר מה הוא היה.

בכל מקרה, המשפחה שלו רשמה בפורום של ליונטוורק (פורום מנהלים - פורום נסתר) שהוא מת אחרי הניתוח (הוא לא מת על שולחן הניתוחים) וגם אחרי זה אחד המנהלים משם התקשר אליו הביתה ורצה להיות בטוח שזה נכון וזאת לא סתם מתיחה.

אני בטוח שהמשפחה לא אישרה לרשום את השם שלו בעמוד הראשי, אחרי הכל, גולשים באתר הזה מאות אלפי אנשים בשניה, תאר לך כמה אנשים יחשפו לידיעה הזאת תוך כמה ימים (או שבועות) שהידיעה תהיה בראשי. (בטוח יותר אנשים שצופים בערוץ 10 או אפילו ערוץ 22). כניראה הם רצו לשמור על העניין יותר אינטימי ולשמור על הפרטיות שלהם. :'(

פורסם

ואני בחיים שלי לא ראיתי בן אדם יותר מטומטם ממך

גם הוא "גנב" בליונטוורק.  :screwy:

אתה ממש דפוק בנאדם, זה היה מאוד מגעיל מצדך לקרוא לבנאדם שמת "גנב", חוץ מזה אני חושב שהוא בכלל לא היה זה שמעלה את הקישורים (למען הסר ספק - גם מי שמעלה את הקישורים הוא לא גנב), אלא תומך בפורום משחקים נטו.

הבנאדם נתן מהזמן שלו, נשמע אחלה של בנאדם. אתה לא מתבייש?  :nixweiss:

פורסם

בלוסקיי

אל תתחיל לדבר איתי על בני אדם דפוקים ::)

הוא גנב הוא מת ואני לא מכיר אותו. מה אתה רוצה שאני יגיד עליו?

קדיש?

מצטער באמת שאין לי הערכה לצדיק הדור

הוא באמת מסכן אבל אני לא חושב שאני צריך לעשות פה פרצוף עצוב כמו כל הצבועים כאן(לא שאני שמח על זה שהוא מת חס וחלילה)

פורסם

בתור מנהל פורום באתר ליון אני רק יכול להצטער שיש כאן בן אדם כמוך ברטון.

מזל שרוב הקהילה כאן לא כמוך ,ואל תקרא לי בן אדם דפוק או מטומטם כי זאת ההגדרה שלך ,איך אתה בכלל יכול להעלות את המילים האלו ,תיכנס לאתר ותראה כמה עמר השקיע ותמך בפורום שלו (משחקים) .

הבן אדם תמך נטו לא היה קשור לכל העניין של הלינקים או כל דבר אחר מן הראוי שתתנצל על דברייך לפחות לגביו ,לא בושה להגיד שטעית .

זה שבחרו לא לפרסם את השם המלא שלו זה לא החלטה של מנהל האתר אלא של המשפחה .

פורסם

בתור מנהל פורום באתר ליון

'nough said

:lol:

פורסם

טוב, מספיק.

Burton - קיבלת אזהרה אחת מתוך שלוש.

באמת קשה לא להיות זה שמגיב אחרון?

בכל אופן - מספיק עם הוויכוח הזה.. תחזרו לנושא הדיון.

**הבא שיגיב אחרי עם הודעה שלא קשורה לנושא המקורי של הדיון, יורחק מהפורום ללא קבלת אזהרה קודמת.

פורסם

שינוח על משכבו בשלום :'(

בכל מקרה בקשר לאתרים,שניהם מתחרים אחד בשני במקום להיתאחד ולהיות יותר חזקים מול אליס האלה,שחשבו שהם ניצחו אבל עדיין האתרים עומדים וממשיכים לשתף.

חסר פה בארץ רק אתר טוב ומהיר לביטורנט,כמעט ואין בכלל אל רק אתר ממש מצומצם עם לינקים איטיים.....

פורסם

להתאחד זה רעיון ממש רע, כל הכוח של הוארז נובע מהעובדה שהוא מפוזר ואם מפילים אחד צומחים במקומו עוד 2 וגם אם לא זה לא משנה כי יש הרבה אחרים.

וממילא הם גונבים אחד מהשני קישורים ותכנים ב 90 אחוז מהמיקרים (הגנב הגונב מגנב פטור?..), אז להתאחד לא יעשה אותם חזקים יותר.

פורסם

טיפשים טיפשים אבל משם אני אתם ועוד הרבה אחרים מורידים את רוב מה שהם מורידים באימיול ::)

פורסם

טיפשים טיפשים אבל משם אני אתם ועוד הרבה אחרים מורידים את רוב מה שהם מורידים באימיול ::)

מי כבר מוריד בכלל מהאימיול?

היום יש לך הרבה אפשרויות מהירות כמו ביטורנט וFTP שלא זוחלים כמו האימיול.....

פורסם

זה שלך זוחל לא אומר שככה המצב אצל כולם..

פורסם

זה שלך זוחל לא אומר שככה המצב אצל כולם..

כל תוכנה והיתרונות שלה, עובדה שיש הרבה אנשים שמשתמשים באימיול למרות האיטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים