פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים תודה לכל המנסים לייעץ ולעזורונועם צדקת ,העליתי קצב רענון ל 75HZ כי זה המקסימום וההבהוב נעלם אתה ניראה לי התכוונת ל 75 ולא ל 85 כי 75 זה באמת המקסימום !ובדקתי גם במסך והוא אכן מוגדר ככה עכשיווכעת ברשותכם שאלה או שתיים :כאשר אני עובד כעת עם 75HZ שהמומלץ במסכי LCD הוא 60 ,מה זה אומר מבחינתי כמשתמש ?!האם זה כמו שנאמר עלול לקצר בחיי המסך ?במה זה מתבטא,והאם זה עלול לגרום לירידה באיכות וביצועי המסך ?זה לא אומר כלוםמסכי LCD בנויים לעבוד ב-60hz וחלקם גם ב-75Hz כאשר אין שום הבדל בשום דבר בין שניהם.לעומת זאת כל קצב ריענון אחר יגרום לבעיות כי המסך פשוט לא יודע להבין אותו.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר עוד בירור בנוגע ל 730B ברשותכם בבקשה !!זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרוניםבשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים !בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקיםבצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסךיכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !!אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים זה האור מהמנורות של הLCD, ולמיטב ידיעתי זה נורמלי. מה גם שאי אפשר לשים לב לזה בכל רקע בצבע אחר חוץ משחור.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים כרטיס מסך עלול לגרום לכזה הבהוב ?בגדול!!!!90 אחוז שזה הכרטיס.קח איזה 6200 פשוט שעולה איזה 350 .
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר זה האור מהמנורות של הLCD, ולמיטב ידיעתי זה נורמלי. מה גם שאי אפשר לשים לב לזה בכל רקע בצבע אחר חוץ משחור.נכון,אתה צודק,הבחנתי בזה רק בקרע שחור
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר אני מעוניין להבין וללמוד יותר על העלאת קצב הרענון מ 60HZ ל 70..כאשר אני עובד כעת עם 75HZ שהמומלץ במסכי LCD הוא 60 ,מה זה אומר מבחינתי כמשתמש ?!האם זה כמו שנאמר עלול לקצר בחיי המסך ?במה זה מתבטא,והאם זה עלול לגרום לירידה באיכות וביצועי המסך ?נא לחדד את הסוגיה הזאת !שוב: זה הועלה מ 60HZ ל 75 עקב הבהוב קל שהיה במסך,וזה נעלם לאחר שהגדרתי על 75 ...
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אם הקצב הנורמלי של המסך הזה הוא 60 ואתה מעלה אותו ל75 אתה בעצם עשית לו אוברקלוק אז סביר להניח שזה יקצר את החיים שלו
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מי אמר שמסכי Lcd צריכים לעבוד ב60hz? בחוברת של המסך שלי(samsung 710n) רשום רזולוציה מומלצת 1280 על 1024 ו75Hz
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר מי אמר שמסכי Lcd צריכים לעבוד ב60hz? בחוברת של המסך שלי(samsung 710n) רשום רזולוציה מומלצת 1280 על 1024 ו75Hz אז Ryuhou סביר להניח שמה מיושם ונקבע עבור 710T מתאים ל 730B ?!אני רוצה להבין ,שהוא אומר שעצם ההעלאה ל 75 HZ יקצר את חיי המסךבמה זה מתבטא,זה עלול לגרום נזק כלשהו,עלול לשרוף פקסלים,או לירידה באיכות וביצועי המסך?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אז Ryuhou סביר להניח שמה מיושם ונקבע עבור 710T מתאים ל 730B ?!אני רוצה להבין ,שהוא אומר שעצם ההעלאה ל 75 HZ יקצר את חיי המסךבמה זה מתבטא,זה עלול לגרום נזק כלשהו,עלול לשרוף פקסלים,או לירידה באיכות וביצועי המסך?זה לא יקצר את חיי המסך, אבל אתה אומר שיש הבדל בין 60HZ ל75HZ, ולא אמור להיות הבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.