עבור לתוכן

AMD 64 3000+ winchester

Featured Replies

פורסם

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין.

המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ.

שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

פורסם

המעבד אמור לעבוד במהירות 1800MHZ

פורסם

זו המהירות של המעבד הזה. 1800MHZ..

פורסם

גם לי יש תמעבד נ"ל ושמתי לב שהוא לא הכי מהיר שיש ואני לא מבין למה הם רושמים +3000

אני חשבתי שזה עובד במהירות של 3.0MHZ

פורסם

גם לי יש תמעבד נ"ל ושמתי לב שהוא לא הכי מהיר שיש ואני לא מבין למה הם רושמים +3000

אתה אח של sorek1 במקרה ?

בכל מקרה, אם ממש מעניין אותך למה זה 1.8GHZ (ולא 3.0MHZ), אתה מוזמן להריץ חיפוש פה ולראות....

פורסם

אני לא יכול.... אני חייב.... bitchslap.gif

שנים!!! שAMD נותנת "שמות" למעבדים שלה שלא קשורים למהירות עצמה אלא "השוואה" למעבד פנטיום במהירות

(כלומר יש לך מעבד AMD שמספרו 1800 (זאת לא המהירות האמיתית שלו), הוא טוב כמו ויותר ממעבד אינטל במהירות 1.8 GHZ)

פורסם

תחשוב על זה ככה:

אינטל עובד במהירות גבוהה יותר בהשוואה למקבילים שלו בamd.

אך amd עובד עם יותר צינורות העברה... אבל במהירות נמוכה יותר. אבל יוצא שקצב עיבוד הנתונים הוא יותר אפקטיבי/מהיר.

איך אני יסביר לך את זה בפשטות:

תדמיין מכוניות שנוסעות על 2 נתיבים במהירות מסחררת... - אינטל.

עכשיו תדמיין שאותן מכוניות יסעו בפי 2 נתיבים... אך במהירות נמוכה יותר... - לדעתי זה יותר אפקטיבי. - AMD.

פורסם

מה זה האנלוגיה הלא קשורה ולא נכונה הזו? דבר ראשון יש מיליון פוסטים בעבר שמסבירים את זה ויש אנלוגיות יותר טובות....

ודרך אגב, אצל AMD יש בערך 13 PIPELINES ובאינטל יש 30-40 PIPELINES (ובכלל לא נראה לי שעל זה דיברת)....

אולי התכוונת ל

אינטל - הרבה אנשים רצים על מסלול ארוך

AMD - קצת פחות אנשים רצים על מסלולים יותר קצרים

מצד שני אני אף פעם לא הייתי טוב באנלוגיות :)

פורסם

לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שכבר שמעתי פעם את השאלה הזו

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים