פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר ברור אני עושה אוברקלוקינג בשביל ההישגהקרוסאיר הדפוקים שלי הורסים הכלוהחום... יש לי כבר מחשבות על דלתא
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים עם כל הכבוד לקרוסאיר.. תמיד שנאתי אותם.אני מעדיף את הזיכרונות של Winbond עם ה-6ns.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים עם כל הכבוד לקרוסאיר.. תמיד שנאתי אותם.אני מעדיף את הזיכרונות של Winbond עם ה-6ns.מה הקשר?חוץ מבירה נשר.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אז בבקשה תסביר את זה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=10251;start=0ציטוט:ברור!על זיכרון אסור אף פעם לחסוך, בעיקר לא באוברקלוקינג.רק חבל שאני על מערכת ישנה של זכרונות PC133 :'(
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים עם כל הכבוד לקרוסאיר.. תמיד שנאתי אותם.אני מעדיף את הזיכרונות של Winbond עם ה-6ns.זה היה לפני כמה חודשים בסך הכל...אז כמו שנאמר.... 0wned ;D
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים ההורים שלי לא תומכים (כי ניגמרה האחריות) אבל זה לא ממש מעניין אותי כי אני קונה את החלקים בעצמי ;D
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים "קונים חלקים"אשכרה ההורים שלכם קונים לכם חלקים בלי לדעת מה זה (אני לא מדבר על דברים כמו לד, או אפילו פלורצנט, אבל דרמל, משאבות, היטסינקים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.