פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים האם ההורים שלכם יודעים שאתם עושים אוברקלוקינג?או שהם עושים הכל כדי לעזור לכם בבעית "החימום" שיש בסלרון טאוליןמה התירוצים שלכם?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים דווקא מענייןמעלה עוד סוגייה מעניינת, האם ההורים שלכם תומכים במודינג? שלי לגמרי לא ואוסרים לפעמים ובקיצור לא מקבל שום תמיכה (לא שזה מנע ממני אי פעם לאלתר נורת פלורצנט עם צלופן, היטסינקים, BAYBUS, חיתוכים ועוד ועוד ועוד)
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ההורים שלי יודעים כל דבר שאני עושה במחשב (חוץ מ-pr0n כמובן ;D) ולא איכפת להם...אתה צריך להוסיף אפשרות "כן, אבל לא עוזרים לי".
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר ההורים שלי לא ידעו על כל העניין של האובקלוקינג עד ש..........קניתי מארז פול טאווררואבא שלי הלך איתי לחנות הקבר הקרובה למקום מגוריוהטכנאי אמר לי אתה לא צריך פוול טאור מעבד שלך לא מיתחמם מיתחמם-תחליף וינטלטור פול טאורר רק שרתים קח ESTAR כולם קונים את זה(ציטוט מדויק)ואז נפלט לי אבל אני עושה אוברקלוקינגואז הטכנאי הסביר לאבא שלי מה זה אוברקלוקינגו....מאז האוברקלוקינג הפך לפעולה חשאית אוברקלוקינג הפך לOC
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים צריך לשרוף את הטכנוקברים האלה....מזל שלאבא שלי לא איכפת, אני אפילו מיידע אותו על כל השיאים שלי ;D
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ההורים שלי מעודדים אותי...והם אפילו מוכנים לשלם על איזה משהו קטן מידי פעם כמו איזה מאורר או היטסינק חדש.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר גם שלי רק שהינסטינק משנה את שמו לשם הדגם ולא מה שהואהינסטינק =SLK600מאורר =דלתא פשוט צריך לשנות את השם והכל עובד
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אבא שלי יודע שאני עושה o/c אבל הוא לא תומך בזה הוא עוזר לי....על ה o/c למעבד לא היה משנה לו , אבל לכ.מסך הוא כבר לא הרשה ואמר שאני אשרוף את הכרטיס...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ההורים שלי לא יודעים שאני עושה O/C, לכן כל פעם לפני שהם חוזרים הביתה אני דואג לנקות את כל השאריות של הASII מהשולחן בחדר שלי, מחביא את בקוק הוודקה(שמשמש "רק" לניקוי חומרים טרמיים) רוחץ את הידיים ובודק שאני לא נושף ריח של אבק שרוף - כדי שלא יוכלו לתפוס אותי...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר ההורים שלי לא יודעים שאני עושה O/C, לכן כל פעם לפני שהם חוזרים הביתה אני דואג לנקות את כל השאריות של הASII מהשולחן בחדר שלי, מחביא את בקוק הוודקה(שמשמש "רק" לניקוי חומרים טרמיים) רוחץ את הידיים ובודק שאני לא נושף ריח של אבק שרוף - כדי שלא יוכלו לתפוס אותי... פסיכופט
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ממש ממש אין לי כוח אפילו להתחיל להסביר להורים שלי מה זה...לכן, אנחנו נשארים על Need to know basis.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים כן, לא, מה זה משנה? הם במלא לא יקנו לי את הדברים שאני צריך אהה והם כן יודעים היתחלתי ללמד את אבא שלי מה זה מערכת קירור מים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.