עבור לתוכן

קנו לי MAG S976 ליום הולדת ו..

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...

פורסם

בינוני מינוס

מאג לא משהו ב-LCD

פורסם
  • מחבר

אז יש לך הצעות אחרות? לא בהכרח בתחום המחיר של הMAG, אבל לא עובר אותו באיזה 5000 שקל אם אפשר :)

פורסם

המסך הכי טוב (וכנראה הכי יקר) ב-19 אינץ למשחקים זה ה-VP930 שיעלה 3800 שקל עוד שבוע בערך...

יש מסכי 19 טובים החל מ-2500.

פורסם

SAMSUBG 930B, החל מ 2300 שקל .

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי אולי רשימה מצומצמת של מסכים טובים וביקורות עליהם? כמובן בנוסף להמלצות אישיות שלך על מסכים שיתקבלו בברכה?

אבל לא נראה לי שאני צריך הכייייי טוב... אלא אם כן ההבדלים ממש ענקיים.

תשמע דווקא במסכי LCD זה תחום שאני לא מנוסה בו מבחינת דגמים ומה יותר טוב ולמה זה יותר טוב מנגיד CRT או משהו, כי לא אני קניתי את זה ואני מתמחה בתחום מסוים של מכשירים רק לפני שאני קונה אותו.

אז אם תוכל להסביר תעזור לי מאוד :)

פורסם

אתה מרוצה מהמסך שלך?אם כן אין טעם להחליף.

פורסם

אין יותר מידי דגמים

ב-19 אינץ מסכים טובים יש לך

Samsung 930B 913B

LG 1980Q

ViewSonic VP930 VP191 VX924

למידע נוסף חיפוש, על כל אחד מהמסכים הנ"ל היו לפחות 5 דיונים

ביקורות אני לא מתכוון לחפש במיוחד, נסה לחפש בגוגל.

על ההבדלים בין ה-VP930 וה-VP191 (שמאד דומים) לשאר המסכים גם תוכל למצוא בחיפוש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל הביקורות.

רק קיבלתי את המסך היום אבל שמתי לב שהוא נורא בהיר בהשוואה למסך הקודם (CRT) וכאילו זה לא בהירות שאפשר לכבות זה פשוט לבן.. ממש לבן!

ואני לא אוהב לקנות משהו פחות טוב וסתם להיתקע איתו, אם אני משקיע כבר 2000 שקל +- מה אכפת לי לשים עוד 500 שקל או משהו כזה רק לא לסבול שנים עם מסך חרא..

פורסם

משועמםכרוני, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה, זו לא חידה בהמשכים. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם

תוסיף עוד 300 400 שקל ותבקש SAMSUNG 930B או 913B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים