עבור לתוכן

בעייה מוזרה- האי מיול מנתק לי את הראוטר? הגיוני?

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס.

אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים.

אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה.

לבעייה-

שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור...

שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות !

כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל...

יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון?

מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....?

תודה

פורסם

כן, זה דבר ידוע. האימיול היא תוכנה מרושעת למדי, היה מקרה מזעזע של חטיפה, אונס ולבסוף רצח בבלגיה, שהתברר כמעשה של אימיול.

במקומך, הייתי לוקח סופשבוע באילת, רחוק מהמנוול הזה. ותרחיק את החתול גם.

פורסם
  • מחבר

תודה לך, אבל מקריאה ומנסיון שלי להבין על מה הם מדברים אני מניח שזה קשור לעדכון חומרה (FIRMWIRE).

יש לי עדכון אחרון - Current Firmware Version: 3.41...

מה פיתרון ? תוכל להסביר לי....?

כן, זה דבר ידוע. האימיול היא תוכנה מרושעת למדי, היה מקרה מזעזע של חטיפה, אונס ולבסוף רצח בבלגיה, שהתברר כמעשה של אימיול.

במקומך, הייתי לוקח סופשבוע באילת, רחוק מהמנוול הזה. ותרחיק את החתול גם.

ממש תשובה בוגרת... :screwy:

פורסם

התכוונת אולי 3.51 ? כי אם לא, נראה שיש חדש יותר... בכל מקרה, תנסה לבטל אולי את ה KAD, או את מספר החיבורים הכולל של התוכנה (CONCURRENT CONNECTIONS)...

פורסם
  • מחבר

אוי ואבוי מה עשיתי........... עדכנתי את העדכון חומרה אחרון, הכל התאפס לי והראוטר לא מתפקד עכשיו!!!

מה לעשות?

לפני שעדכנתי, "צילמתי" מסכים ויש לי את ההגדרות, אני כותב אותם שוב מחדש,אך הראוטר לא עושה חיוג...

כרגע אני עובד ישירות מהמודם...

מה עושים?

להחזיר את הגרסה הישנה?

יש איפשהוא הסברים לגבי חיבור של DLINK והגדרות?

אשמח לעזרה מהירה....

תודה

פורסם

המסכים עד כדי כך שונים שאתה לא יכול להחזיר את ההגדרות כפי שהיו ?

נראה לי עדיף לנסות לשבור את הראש (לחפש בגוגל, להתקשר לספק/לכבלים ולבקש עזרה, לחפש פה), עם הגרסא החדשה, מאשר עם router דבילי שלא נותן תמיכה נורמלית ב emule...

פורסם

DLINK וכבלים לא הולכים טוב...מנסיון (מר).

פורסם
  • מחבר

הצלחתי, עם הגרסה החדשה.

פשוט יש לשנות כמה דברים של PNS, ו LNS...

מקווה שלא יהיו ניתוקים בגרסה הזו של העדכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים