פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה...רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה...רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכןאז תקנה RDRAMDDR 2 יותר טוב מ-DDR 1 שיותר טוב מ-RDRAMו-DDR 2 עולה אותו מחיר של DDR 1 אז מה עדיף ?אבל השאלה המרכזית איזה פלטפורמה אתה קונה ?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים א. מה כל כך לא מוצלח בו?הוא עובד על וולטאג' הרבה יותר נמוך (2.8V ב DDR מול 1.8V ב DDR2)הוא מגיע לבאסים הרבה יותר גבוהים (400MHz ב DDR מול 1000MHz מקסימום ב DDR2)אבל התזמונים שלו לא טובים כמו של ה DDRב. אם אתה מתכנן על פלטפורמת אינטלאין בכלל מה לחשובלוקחים לוח עם צ'יפסט 945P / 945G / 955X בשביל שיהיה אפשר לשדרג לכפול ליבה בעתידואז האפשרות היחידה היא DDR2שיכול אפילו לפעמים להיות יותר זול מ DDR מקביל (בערך)
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר וזה מה שמוזר לי... המוכר שם אמר לי שהם עולים כמעט כמו DDR בגלל שהולכים להוריד אותם מהמדפים ניראה אני יגיד לו היום מה הכתבתם וניראה מה הוא יענה לי אחר כך... אבל תזמונים נמוכים בכמה?
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אני חושב שתשמח לקרוא את הביקורת האחרונה שלנו:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ddr2kingocz
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים DDR2 הוא זיכרון מוצלח ולא הולכים להוריד אותו מהמדפים בקרוב.גם AMD שלא רצו להשתמש בו ורצו לקפוץ ישר לDDR3, רוצים אותו.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא מורידים אותו מהמדפיםלהפך, בשנה הקרובה יהיה מעבר יותר חד לכיוון ה DDR2והתזמונים שלו בד"כ עומדים על 4-4-4-12 (זכרונות Value זולים) לעומת 2.5-3-3-7 או 3-4-4-8 ב DDR (זכרונות Value זולים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.