עבור לתוכן

העברה מהווידאו למחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב.

הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו.

דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב.

הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ?

כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה..

ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת).

עזרה בבקשה , תודה.

פורסם

היציאת טלווזיה שלך היא רק יציאה היא לא מתפקדת ככניסת ווידאו.

מה שאתה צריך זה כרטיס לכידת ווידאו כל שהו למחשב, שזה יכול להיות אחד מהשלושה :

1) כרטיס מסך שהוא VIVO זה אומר שיש לו גם יציאת ווידאו וגם כניסת ווידאו (זה חיבורים נפרדים) , בו הדחיסה מתבצעת בתוכנה.

2) כרטיס טלווזיה פשוט (450 ש"ח ומטה) שיש לו כניסת ווידאו וההקלטה נעשת בתוכנה גם כן ולרוב בסנכרון עם כרטיס הקול.

3) כרטיס לכידה בחומרה (600 ש"ח ומעלה) שעושה את כל העבודה בחומרה באיכות טובה מאוד וללא בעיות סינכרון , ההמלצה היא האופג' 150 שעולה 750-900 ש"ח.

לגבי מצלמת ווידאו דיגיטלית זה כבר יותר מסובך , בכל מיקרה תצתרך מצלמת וודיאו דיגיטלית וכרטיס FIREWIRE , אבל זו לא דרך מומלצת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי השגתי מצלמת ווידאו , והקלטתי מהווידאו למצלמה.

עכשיו צריך לחבר למחשב , ומה משם ? צריך תוכנה מיוחדת ?

המחשב מזהה לבד את המצלמה ?

אני יכול להעביר מהמצלמה למרות שיש לי רק TV OUT נכון ?

פורסם

אם זה מצלמה עם יציאה דיגיטלית למחשב (דרך FIREWIRE או רשת), אז כן, אם לא, אז לא ...

פורסם

:kopfpatsch:

אני כבר רואה מצלמת וידאו מתחברת ליציאת טלווזיה ביחד עם הרבה תלונות כאן בפורום בסגנון "למה זה לא עובד" .... :cool2:

פורסם

:kopfpatsch:

אני כבר רואה מצלמת וידאו מתחברת ליציאת טלווזיה ביחד עם הרבה תלונות כאן בפורום בסגנון "למה זה לא עובד" .... :cool2:

הוא לא הראשון.. ובחתימה הצדדית שלך זה אמור להיות overclocker לא?

פורסם

הוא לא הראשון.. ובחתימה הצדדית שלך זה אמור להיות overclocker לא?

HEHE :)..

וואלה - אין מצב שאני רשמתי את זה ככה , 100 אחוז. נקווה שזה לא איזה איש צוות שכעס כשהערתי לו על שגיאות כתיב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים