עבור לתוכן

תוכנה לשיתוף קבצים בין Windows 2000 ו-Windows XP

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט.

אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים.

אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים.

בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000.

ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה פשוטה שלא זקוקה להתקנה לצורך חיבור זמני של שיתוף קבצים.

פורסם

למה שתהיה ל XP בעיה ?

או שהמחשב עם ב 2000 לא מקונפג כמו שצריך (file and printer sharing, client for microsoft networks, the correct workgroup) או שההרשאות ב XP פשוט לא נכונות.

פורסם
  • מחבר

ההרשאות ב-Windows XP נכונות. אפשר להתחבר ל-XP באמצעות Samba ב-Linux. הבעיה היא ב-Windows 2000.

פורסם

לא, אבל אם אתה מתעקש...

פורסם
  • מחבר

לא, אבל אם אתה מתעקש...

לא הבנתי.

לא מה?

פורסם

אין בעיה לתקשר בין XP ל 2000 ולהפך... זה אותו דבר (עד כדי בעיות בהרשאות/הגדרות)... תבדוק שעשית הכל לפי המדריך בסטיקי...

פורסם
  • מחבר

ראיתי בסטיקי מדריך לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, שלא ממש רלוונטי עבורי. אבל, לא מצאתי מדריך לשיתוף קבצים.

איך עושים את זה?

אני יכול להריץ במחשב שלי Samba על Linux ולגשת לקבצים המשותפים ב-Windows XP.

יש תוכנה שאני יכול להריץ על Windows 2000 שתאפשר לי לגשת לקבצים המשותפים ב-Windows XP, שלא דרך Windows Explorer, ומבלי להגדיר הגדרות מיוחדות?

פורסם

רגע, ב 2000 אתה רואה השיתופים של ה XP דרך ה NETWORK NEIGHBOURHOOD, אתה פשוט רוצה שזה יעבוד באופן שקוף ככונן ?

פורסם
  • מחבר

אני יכול להיכנס לקבצים דרך לינוקס.

ב-Windows 2000 אני לא רואה את ה-Windows XP.

אני לא יכול להיכנס ל-Computers Near Me או ל-WORKGROUP.

לפעמים אני כן מצליח להיכנס ל-WORKGROUP, ואני רואה שם את ה-Windows XP, אבל אני לא מצליח להיכנס אליו.

פורסם

משהו לא טוב בהגדרות, אם יש לך FIREWALL בין המחשבים תנסה זמנית לבטל ולראות אם זה משפיע

אחרי זה תבדוק ששתי המחשבים הם על אותו WORKGROUP באמת

איזה ERROR אתה מקבל ?

אם אתה יודע את שם המחשב של XP, תנסה לרשום ב WINDOWS EXPLORER ב WINDOWS 2000

\\comp_name

ולראות אם זה עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים