עבור לתוכן

כמה זמן אורכת טעינה ראשונה של X5L דרך USB?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קניתי אתמול בבאג X5L 30 gb, ויש להם כידוע איזו בעיה עם המטענים, אז חיברתי אותו ל-USB. חיברתי אותו אתמול ב-9 (לפני 20 שעות) והוא עדיין מציג את מסך ה-charging. כמה זמן לתת לו? אני לא רוצה לנתק מוקדם מדי, מה שעלול לפגוע בחיי הסוללה.

תודה.

פורסם

אני טענתי את שלי יום שלם, וכרגע הוא עובד רצוף 27 שעות. ולפי מצב הסוללה, יש עוד...

פורסם
  • מחבר

יום שלם = 24 שעות? :-\ :'( אין סבלנות...

למה הוא לא מפסיק להיטע כשהוא מלא, כמו סלולרי?

פורסם

יום שלם? :s07:

נראה לי שמצאתם סיבה למה לא לקנות אותו...

זה כמו המטען הישן שלי לסוללות נטענות בגודל AA או AAA כמעט כל סוג סוללות אצלו צריך להטעין קרוב ל-24 שעות... :nixweiss:

פורסם

אין מטען חשמלי ?

פורסם
  • מחבר

אור, מדובר בטעינה הראשונה. הטעינות בהאות עם מטען נורמיל יארכו 6 שעות. יש מטען, אבל הוא נתקע קצת במכון התקנים. הוא אמור כבר להיות אצל באג.

פורסם

אור, מדובר בטעינה הראשונה. הטעינות בהאות עם מטען נורמיל יארכו 6 שעות. יש מטען, אבל הוא נתקע קצת במכון התקנים. הוא אמור כבר להיות אצל באג.

מזה נתקע?!

זה לא כלול בבאנדל?

פורסם
  • מחבר

כל מכשיר חשמלי שנמכר בארץ צריך לקבל אישור של מכון התקנים. באג החליטו לספק את ה-X5 ללא המטען ולתת את המטען אחרי שהוא יקבל אישור. רכשתי את המכשיר אתמול, והמוכר אמר שהמטענים צריכים להגיע היום. ביום חמישי אני שוב בבאר שבע, אז אני אקח את המטען. ורק כדי להסיר כל ספק: המטען כלול במחיר.

פורסם

Omerole הנה מצאנו עוד סיבה למה לקנות IRIVER... ;)

ועכשיו ברצינות ה-X5L הוא טוב בכל פרמטר מה-IRIVER חוץ מפרט אחד, מתאם סוללות AA לדעתי זה אחלה דבר...

פורסם
  • מחבר

לדעתי אפשר לנסות להכין מתאם כזה לבד. 4 סוללות NiMH יתנו מתח של 4.8 וולט, הנגן צריך 5, ואני מאמין שהוא יחיה עם 4.8. רק צריך בית סוללות ל-4, וחיבור מתח. עניין של כמה שקלים בסה"כ. לא שאני רואה בזה צורך, עם זמן סוללה שכזה.

פורסם

נכון ראיתי ביצועים כאלה לכל מיני שהם לא נגני MP3 אבל לא חשבת על הקומפקטיות של איך להתפיס את זה?

אני רואה בזה הרבה מעבר לזמן סוללה, הלכה הסוללה מה עושים?

אפשר להחליף אותה? אני בספק...

ואני אתאר לך עוד מקרה שקרה לי עם המצלמה אבל הוא יכול לקרות גם כאן. שמתי את הסוללה להטענה בנתיים הייתי צריך אותה, נאלצתי להסתפק בסוללה מלאה חלקית אבל אם היתה לי אפשרות לחבר סוללות AA הייתי יורד למטה לאיזה קיוסק וקונה חבילה...

פורסם
  • מחבר

א. אין בעיה לעשות powerpack קומפקטי.

ב. אם תלך לך הבטריה ב-iriver אתה לא תסתובב כל היום על ה-powerpack - אתה תשלח אותו לתיקון.

ג. לגבי הזמן טעינה, אתה צודק, אבל עם קצת תיכנון אפשר להתסדר יופי. 6 שעות טעינה זה בסדר גמור. ואל תשכח שגם אם לא תהיה לך בטריה, בסה"כ לא תוכל לשמוע מוזיקה. זה לא חשוב כמו מצלמה (אלא אם הכרטיס זיכרון שלה מלא ואתה לא יכול להעביר ל-X5 כי הוא מת :))

עריכה: הפעלתי את הנגן, נראה שהוא בסדר.

פורסם

יום שלם  = 24 שעות?  :-\ :'( אין סבלנות...

למה הוא לא מפסיק להיטע כשהוא מלא, כמו סלולרי?

לפי מה שהבנתי ששאלתי בפורום שלהם, טעינת usb לא טוענת את המכשיר עד הסוף.

בעיקרון עם usb, צריך להטעין 12 שעות. אני שמתי את שלי 24 בגלל הסיבה הפשוטה שלא הייתי בבית P:

פורסם
  • מחבר

אהא. טוב, יהיה לי מטען ביום חמישי, אז אין כבר בעיה.

פורסם

א. אין בעיה לעשות powerpack קומפקטי.

ב. אם תלך לך הבטריה ב-iriver אתה לא תסתובב כל היום על ה-powerpack - אתה תשלח אותו לתיקון.

ג. לגבי הזמן טעינה, אתה צודק, אבל עם קצת תיכנון אפשר להתסדר יופי. 6 שעות טעינה זה בסדר גמור. ואל תשכח שגם אם לא תהיה לך בטריה, בסה"כ לא תוכל לשמוע מוזיקה. זה לא חשוב כמו מצלמה (אלא אם הכרטיס זיכרון שלה מלא ואתה לא יכול להעביר ל-X5 כי הוא מת :))

עריכה: הפעלתי את הנגן, נראה שהוא בסדר.

א. איך תתפיס אותו על הנגן?

ב. תלוי אם נגמרה לי האחריות או לא... ;)

ג. הנה אתה רואה הסוגריים ממש חשובים במקרה שלי כי אני הייתי קונה נגן של 20 גיגה רק בשביל הפונקציה הזאת אחרת הייתי קונה RIO CARBON.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים