עבור לתוכן

שאלה לגבי וודו 3 ..מצחיק אבל וקשה אני צריך עזרה...

Featured Replies

פורסם

לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI

+ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון....

ממש תודה לכל  מי שיעזור לי! ;D

פורסם

אני באמת לא יודע, אבל אני לא חושב שתוכל להרגיש הבדל בין VOODOO אחד לשניים.

פורסם

תלוי לאיזה כרטיס תשווה אותו ::)

פורסם

אפשר לעשות SLI רק ב VOODOO2 לפי מה שאני יודע... אלא אם אתה מתכנן מחשב למטרות נוסטלגיה אני ממליץ לך לוותר על זה ::)

פורסם

אין אפשרות לחבר 2 כרטיסי וודו3.

פורסם

אי אפשר ואף פעם לא היה אפשר.

וה-VOODOO 2 הוא בכלל לא כרטיס מסך, אלא מאיץ גרפי בלבד שמגיע בנוסף לכרטיס מסך. בגלל זה אולי טעית וחשבת שאפשר לחבר שני כרטיסים ביחד.

פורסם
  • מחבר

לא קשור לוודו 2...אני פשוט רוצה לדעת אם החיבור שיש לי על הודוו3 (זה נראה כמו כמה פינים)....הוא בעצם מיועד לחיבור שני כרטיסי מסך......(יש לי ודו 3 AGP ואחד בPCI עכשיו אם לשניהם יש חיבור שיש לו את אותו מיספר פינים אז אולי אפשר לחבר)...ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אז הוא יכול להתקשר איתי דרך האיי סי קיו 197127216

פורסם

דבר עם סורק

אם יש פה מישהו שיכול לעזור לך, זה הוא :smile1:

פורסם
  • מחבר

מי זה סורק??

פורסם
  • מחבר

אז למה היה מאמר באתר שאמר שלוודוו הייתה את הטכלולוגיה הזאת וnvidia קנו אותה מהם.....??היה כתוב שזה היה לוודוו 3 אם אני לא טועה......

פורסם

הייתה אפשרות לוודו לחבר מספר מעבדים במקביל על אותו לוח (וודו 5, למשל).

הפינים שאתה רואה משמשים איכשהו להצגת סרטי DVD אם אני לא טועה...

פורסם

הייתה אפשרות לאופציה הזאת בכרטיסי הוודו 2.

היית יכול לקנות שני מאיצי וודו 2 ולחבר אותם ביחד (וביחד עם כרטיס מסך רגיל, כי כמו שאמרו פה, וודו 2 נזקק דם לכרטיס מסך רגיל בנוסף אליו).

שוב, אין אפשרות לעשות את זה בוודו 3/4/5

פורסם

זה ועוד איך היה אפשרי עם וודו 2 אבל אפילו שני וודו 2 ב SLI נתנו ביצועים כמו הוודו 3 ההכי בסיסי אז אין לך מה לסמוך על הטכנולוגיה הזאת

פורסם
  • מחבר

הבנתי....תודה לכל מי שעזר .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים