עבור לתוכן

מה אתם אומרים על TI4600?לא גיימר כבד

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?

פורסם

תשאר עם ה9550 ה4600 בגלל שאין לו תמיכה בDX9 לא יתן לך את מירב הביצועים והאיכות כמו הכרטיס שלך...

אם אתה רוצה להחליף כרטיס אתה מכיר את הפרוצדורה הרבה יותר טוב ממני תתן סכום מקסימלי

פורסם
  • מחבר

ובלי DX9 איך הוא?

פורסם

בלי DX9 הוא כרטיס מאוד חזק ולא תהיה לך בעיה להריף עליו את רובה המשחקים.

פורסם

לדעתי זאת אחת הסדרות הטובות והחזקות של nvidia מהדור הקודם

יש לי את הti4200 והוא עד היום מחזיק מצויין והגראפיקה ממש טובה בכל המשחקים

עכשיו אבל קניתי את ה7800gt כי הוא תומך ביותר טכנולוגיות

אבל אם אתה מסתכל על עוצמה בין הti לשאר הכרטיסים מאותו דור אז תלך עליו

ההבדל בדיירקטס הוא לא כזה משמעותי

תיקח לדוגמא כרטיס fx5200 שתומך בדיירקס 9 ויהיו לו ביצועים ירודים בהרבה מהti כי הוא יותר חזק

אבל זה תלוי מה יותר חשוב לך אישית

פורסם

R9550 בOC מכובד (מה שכל R9550 יכול לעשות) קורע Ti4600, עדיף לך לעשות לR9550 מאשר לשים Ti4600, אפילו אם הוא בחינם (לא שאני מזלזל בTi4600).

פורסם

אל תזלזל ב TI4600, כרטיס חזק ואיכותי במיוחד, אך כמו שנאמר, בשל חוסר תמיכה ב DX9, השאלה עד מתי המשחקים הנוכחיים ימשיכו לפעול עליו היא על סימן שאלה, ואם אתה קונה כרטיס מסך לשנתיים הקרובות, תחשוב פעמיים, באם תחליף תוך שנה, אז אולי כן כדי לקנות כי המחיר שלהם ממש בקנטים.

המשחק היחיד שעולה לי לראש שהוא לא מריץ הוא BF2 (מפאת חוסר תמיכה - לא בגלל שהוא לא חזק מספיק), כל שאר המשחקים עובדים עליו די טוב.

ושוב, לדעתי ערכו כ 200-250 שקל, במחיר כזה הוא לדעתי עדיף על פני 9550.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעסק בOC.אני לא גיימר כבד אבל הכרטיס שלי לא מסוגל לסחוב GTA SAN ANDREAS מעל 800*600 ועוד בלי שום פילטרים או משהו.ולמסך שלי אני צריך שמשחקים יעבדו ברזולוצייה הטבעית שלו.האם הTI4600 יעשה את זה כמו שצריך?

פורסם

עדיף תשאר עם הR9550.

וKill-Bill אתה באזהרה באזהרה ראשונה!

תפסיק להספאים ולדחוף לכל הודעה שיש לך 7800GT או שאתה לא תהיי פה.

פורסם

http://www.gamegossip.com/comment.php?id=1477

שם רשם בחור אחד עם מפרט כמו שלך רק עם TI4600  שאין לו שום בעיות עם המחשק והוא עולה לו חלק על 1024*768 על כול ההגדרות...

אך עדיין ה9550 עדיף עליו

פורסם
  • מחבר

אם ה9550 טוב יותר אז איך המשחק עובד לו כפי שציינת ולי לא?

יש לי מחשב טוב יחסית. :s05:

פורסם

זה יחסית הגיוני בהתחשב במהירות ה-Memory bandwidth

ה9550 מעביר-6.4Gb\sec

והTi4600 מעביר-10.4Gb\sec

כמעט כפול מה9550

פורסם
  • מחבר

אז מה הסיבה שהמשחק מקרטע לי ככה?הכל אצלי מעודכן.

פורסם

ידידי נראה לי שזו הסיבה...

פורסם

אני לא מתעסק בOC.אני לא גיימר כבד אבל הכרטיס שלי לא מסוגל לסחוב GTA SAN ANDREAS מעל 800*600 ועוד בלי שום פילטרים או משהו.ולמסך שלי אני צריך שמשחקים יעבדו ברזולוצייה הטבעית שלו.האם הTI4600 יעשה את זה כמו שצריך?

ממש ממש מוזר. לי יש כרטיס בדיוק כמו שלך. בסטוק הייתי יכול להפעיל את המשחק על 1024*768 וHigh. עם OC (של 378 ליבה ו250 זכרון) הפעלתי את המשחק ב1280*1024 בצורה טובה + לזמן רב (עם High), אבל אחרי ששיחקתי הרבה הוא היה קצת מאט, אחרי שהוספתי קירור אקטיבי שמעיף רוח על הכרטיס זה פעל טוב כל זמן שרציתי.

אני תמיד בOC כזה (378/250), וכל משחק שאני משחק פועל לי טוב על 1024*1280.

אני לא משחק משחקים ממש כבדים (אני משחק FIFA, NFS, POP3 ,PES4).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים