פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל..פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server casesלמה הם מיועדים בדיוק[מקווה שהכותרת מתאימה]
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק אם אתה מתכוון לSERVER CASES אז זה מארזים (הקופסא הזאת שהלוח מעבד וכו נמצאים בה).. לשרתים ואם אתה מתכוון למה זה שרת בגדול זה מחשב שמחובר לרשת שתפקידו לספק שירותי רשת שונים למחשבים שונים ברשת :smile1:
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים hdbaam - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר חחח.. אני יודע ש case זה מארז.. אבל בתכלס הבנתי שככה קוראים לזה.. הממ סתם בשביל הפרוטוקול אם אני יביא סרבר ב 7-8 אלף שקל אני יוכל לעשות ממנו כסף ? חחחח :smile1:
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אני יודע שאנשים קונים סרברים ב15K.. אני לא יודע אם אפשר ב7-8K אבל בטוח אתה תעשה ממנו כסף חחחואם אתה רוצה אתה פשוט יכול לקנות ריסיילר... במקום לקנות מחשב נוסף.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר זה נשמע ממש מעניין ;Dאני חושב שאני ייקח בחשבון להשקיע על דבר כזה..אם יש למישהו ניסיון אולי .. איזה דברים באים מסביב גם..?ודברים כאלה.. [חחח מצטער שאני טוחן תנושא .. ]
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני שואל אתכם.. איך אפשר .. :\ ומה בא מסביב בשביל להשקיע על דברים כאלה..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מה הכוונה שלך? מה אתה רוצה לאכסן על השרת ואיזה שירותים לספק? אתר WEB ? שרת FTP? שרת IRC? אתה סתם זורק רעיון וחושב לעשות כסף בלי שיש לך בכלל מושג מה אתה רוצה לעשות :-\
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תראה אחי.. אני בא במן הצעה עצמית כזאת, מעוניין לדעת אם עסק כזה משתלם, אפשר הסבר קטן לגבי הסוגי איכסון ??? [אני מקווה שקראתי לזה נכון... כגון: FTP IRC וכאלה <: ) עקרונית אני יודע מה זה.. אבל השאלה : הממ .. מחירים מוערכים אם זה מותר, אם הדברים האלה משתלמים דרך איפה אני בדיוק רוכש את השירותים , ואפשר להשקיע על זה אז תהיה לי תמיכה גדולה מסביב במיוחד מאחי הגדול שיוכל לסדר עניינים אז אם אפשר.. ולמישהו יש ידע והערכה אז שבבקשה יעביר לי פה זה יעזור לי מאוד 8) עריכה- ולגבי רייסלייר ; מה זה בדיוק ... מה זה נותן וכו'?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים לדעתי גבר עם כל מה שקורה כיום עם החקיקה אתה חושב על גל לא נכון בכלל ביפו כבר עצרו הרבה וזה פשוט לא שווה את זה גבר אני מציע לך שתתמקד רק בקלים או שתשנה כיוון ותפתח מכון גבר זה עדיף מאשר להתעסק עם כאלה דברים הסמור, שבכלל בעד יזמות :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.