עבור לתוכן

לאחר לכידת חומר אנלוגי,קידודו וצריבתו לפורמט DVD הקול נשמע חלש מאוד

Featured Replies

פורסם

היי!

אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי!

אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה.

(לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?)

המון תודה!

פורסם

מתאים לפורום תוכנה לא לפה (מישהו מהמודרטורים יזיז, אל תפתח עוד אחד)...

כשאתה עובד ב PINNACLE אתה לא יכול לשמוע PREVIEW של הסרט לפני כן ? כמו כן, אתה עושה שה OUTPUT יהיה ל STEREO או SURROUND?

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני שומע PREVIEW היטב .

ואני שם על סטריאו מה ההבדל בינהם?

פורסם

אתה יכול לנסות ולשנות את זה, ב STEREO זה מקודד שאתה שומע רק ב 2 הרמקולים הקדמיים במערכת הקולנוע הביתי, ב SORROUND זה משתמש בכל הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

לידיעה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?

יש איזה סמן כלשהו בתוכנה שאני אמור להרים אותו ל"פול ווליום"?

תודה!

פורסם

החיבור אודיו בזמן הצילום עובר דרך הכרטיס קול? אם כן, נסה לשחק שם ב MIXER עם ה MASTER ו LINEIN/MIC (תנסה גם לבדוק את שתי החיבורים)

פורסם
  • מחבר

תודה!

ניסיתי שוב ללכוד והרמתי את ה-LINE אך ללא הועיל.

איזה חיבור עדיף יותר?

תודה!

פורסם

יש לי שאלה עליך, אחרי שאתה עושה אתה הסרט בסטודיו 9, לאיזה פורמט אתה אומר לו לקודד בשביל שזה יהיה DVD?

לא מצאתי את זה...

תודה מראש..

פורסם

הבעיה שלך היא בקידוד של ה CD אני ממליץ לעבוד עם פרמייר 7 היא אכותית וטובה מאוד. והעברה ל DVD קצר ונוכה.

יש לך שם הגדרות וכולם פועלים כמו שצריך (בדוק).

באופן כללי הבעיה שלך היא בקידוד כמו שזה נשמה.

בהצלחה

עמיר

פורסם
  • מחבר

לקידוד בסרט ל-DVD אני מגדיר DVD COMPATIBLE אני מכניס דיסק DVD והוא כבר צורב לי אותו.

לכדתי חומר עם WINDVR כשניסיתי לפתוח אותו בפינקל סטודעו הוא נותן הודעה שהוא לא מצליח לפתוח MPEG-2 יש אפשרות כן לפתוח אותו בפינקל עם טריק כלשהו או התקנת קובץ שיאפשר פתיחה מסוג זה?

המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים