פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים חחח פשוט תרשום street RACE/S בכול תוכנה שיהא או בGOOGLE ואם אתה רוצה יש לי מלא כאלה על המחשב (מעריץ מושבע של משופרות )
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים גם אני רוצה אתה יכול להביא לי סרטונים (למורות שראיתי כבר כל את PIMP MY RIDE)
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אני לא מדבר על PIMP MY RIDE לקחת אוטו שנראה כמו אחרה שוואה ולעשות אותו יפה יש לי סירטונים של ממש מכוניות משופרות בפתיחות וכו אם מישהו רוצה שלח לי הודעה בפרטי ואני ישלח לכם
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אם אתה באמת אוהב את זה אז תשיג את 2 הסרטים הבאים :Streetracers.Illegal.Street.ActionStreetracers.Outlaws.Unleashedאלה סרטים באורך מלא, רק על שיפורים, מירוצי רחוב, וכוסיות.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים שבמקרה יש לי אותם תוריד גם את הסידרה (יש בערך איזה 5 סרטים ועומד לצאת 6).. של Getaway In Stockholm וגם את החבילת הרחבות לא רק תסרט
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים יש לי אחי אבל אתה יודע כמו כול דבר בישראל הם די מסרי... מכול הבחינות (איכות/צילום וכו)..
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות בעיקרון ראיתי את כל הסרטים שנתתם כולל את GUMBALL 2000 ואת- 3000 הידועים אם יש למישהו עוד שמות של סרטים אני אשמח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.