עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מצלמה דיגיטלית.

Featured Replies

פורסם

שלום (:

אני צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית.

תקציב בלתי מוגבל, זה לא אומר שאתם מביאים את הhigh-end ואת ההכי יקר, פשוט אם מצלמה טובה תביאו אותה גם היא עולה הרבה.

יש עדיפות לסוני אבל לא חובה, וזהו.

המצלמה בעיקר לטיולים ולצילומים בבית ספר, אך גם לאירועים ולמסיבות.

ובבקשה רק תגובות לעניין, ילדים קטנים ולא חכמים מיוחד בפורום אחר(ג**מר), התחילו להראות לי את המלצמות הכי יקרות בzap, מצלמות ב40 אלף שקל, כל מיני שטויות. רשמתי ללא הגבלת תקציב אבל לא צריך בהגזמה.

אז תגובה לעניין (:

תודה מראש,

נדב.

פורסם

אם יש לך 6000  שקלים מיותרים וסבלנות למצלמה מקצועית (בגודל ובמשקל) אני ממליץ בכל לב על ה d70s החדשה של nikon  במבט ראשון אולי לא תבין למה אני הולך רחוק אבל מנסיון של חובבן פשוט אפילו לא מקצועי אכלתי אותה רבות עם מצלמות דיגטליות אבל במצלמה הזאת נפתרו כל בעיותיי ואפילו נהניתי מהצילום כיוון שחוץ מהאיכות הגבוהה המצלמה ידידותית ומצוידת בקיצורי דרך לכל פעולה בצורה שאין בשום מצלמה דיגיטלית ביתית אפילו ביקרות ביותר הבטריה מחזיקה מעמד בצורה נעימה והשימוש בכרטיסי cf הנפוצים והזולים מומלץ לקנות אותה עם העדשה האורגינלית שמכסה צלם ביתי בכיף ושווה כל שקל לא לקחת תחליפים בזה (אם תרצה להשתכלל ולהוסיף עדשות לטווח רחוק או קרוב במיוחד תוכל לחשוב על תחליפים לnikon אבל תתחיל עם העדשה הבסיסית האורגינלית) התמונות יוצאות מן הכלל ויהיו הרבה יותר קרובות למה שרצית במצלמה זאת מאשר בביתיות (ביתיות להבדיל ממקצועיות כמו הd70s)  אומנם המצלמה גדולה ומגושמת אבל זה שווה כל גרם של מאמץ ביחס לתוצאות המדהימות זמן התגובה שלה שואף ל0  וזה יתרון אדיר שלא קיים למיטב ידיעתי במצלמות ביתיות ז"א לחצת צילמת וקיבלת מה שרצית לא שניה אח"כ ! בקשר לקניה אתה מוזמן לבדוק מחירים באינטרנט * צונזר * אני לא בא לעשות פרסומת פה היתאמצתי לשבת ולכתב את הקטע הארוך הזה כדי לחסוך מאחרים עוגמת נפש רבה שניגרמה לי עם כל הקטע הזה של מצלמות דיגיטליות קניה והחלפה ותיקון ועוד החלפה וכו.. מקווה שיועיל למישהו המאמץ

פורסם
  • מחבר

אם יש לך 6000  שקלים מיותרים וסבלנות למצלמה מקצועית (בגודל ובמשקל) אני ממליץ בכל לב על ה d70s החדשה של nikon  במבט ראשון אולי לא תבין למה אני הולך רחוק אבל מנסיון של חובבן פשוט אפילו לא מקצועי אכלתי אותה רבות עם מצלמות דיגטליות אבל במצלמה הזאת נפתרו כל בעיותיי ואפילו נהניתי מהצילום כיוון שחוץ מהאיכות הגבוהה המצלמה ידידותית ומצוידת בקיצורי דרך לכל פעולה בצורה שאין בשום מצלמה דיגיטלית ביתית אפילו ביקרות ביותר הבטריה מחזיקה מעמד בצורה נעימה והשימוש בכרטיסי cf הנפוצים והזולים מומלץ לקנות אותה עם העדשה האורגינלית שמכסה צלם ביתי בכיף ושווה כל שקל לא לקחת תחליפים בזה (אם תרצה להשתכלל ולהוסיף עדשות לטווח רחוק או קרוב במיוחד תוכל לחשוב על תחליפים לnikon אבל תתחיל עם העדשה הבסיסית האורגינלית) התמונות יוצאות מן הכלל ויהיו הרבה יותר קרובות למה שרצית במצלמה זאת מאשר בביתיות (ביתיות להבדיל ממקצועיות כמו הd70s)  אומנם המצלמה גדולה ומגושמת אבל זה שווה כל גרם של מאמץ ביחס לתוצאות המדהימות זמן התגובה שלה שואף ל0  וזה יתרון אדיר שלא קיים למיטב ידיעתי במצלמות ביתיות ז"א לחצת צילמת וקיבלת מה שרצית לא שניה אח"כ ! בקשר לקניה אתה מוזמן לבדוק מחירים באינטרנט * צונזר * אני לא בא לעשות פרסומת פה היתאמצתי לשבת ולכתב את הקטע הארוך הזה כדי לחסוך מאחרים עוגמת נפש רבה שניגרמה לי עם כל הקטע הזה של מצלמות דיגיטליות קניה והחלפה ותיקון ועוד החלפה וכו.. מקווה שיועיל למישהו המאמץ

לא רוצה מצלמה ב6000 שקל

ואחד השימושים העקריים הוא לטיולים, ואני לא צריך מצלמה מקצועית.

אני רוצה מגה פיקסל גבוהה, רזולציה גבוהה, וזום אופטי גבוהה.

פורסם

marantz,

הודעתך נערך - אסור להביע דעות על חנויות ע"ג הפורומים, כמו כן תלמד לפסק ! :o

Crazy Angel,

תעבור על נושאים בעמודים האחרונים אשר יש שם מצלמות עם זום גדול (Z5 לדוגמא יכולה להתאים ועוד...).

אפשרי בהחלט לארגן חבילה בשווי 2500 ש"ח שתכלול הכל עם מצלמה טובה לצרכים שלך ולא יותר מידי (כאמור, 6000 :screwy: )

אם תוכל להגדיר תקציב יותר מוגדל זה יעזור מאד.

פורסם

או מינולטה Z5 או קאנון S2 הכי יתאימו לך

פורסם
  • מחבר

marantz,

הודעתך נערך - אסור להביע דעות על חנויות ע"ג הפורומים, כמו כן תלמד לפסק ! :o

Crazy Angel,

תעבור על נושאים בעמודים האחרונים אשר יש שם מצלמות עם זום גדול (Z5 לדוגמא יכולה להתאים ועוד...).

אפשרי בהחלט לארגן חבילה בשווי 2500 ש"ח שתכלול הכל עם מצלמה טובה לצרכים שלך ולא יותר מידי (כאמור, 6000 :screwy: )

אם תוכל להגדיר תקציב יותר מוגדל זה יעזור מאד.

בוא נגיד, בסביבות ה2000-2500 שקל רק המצלמה, לא כולל אביזרים נוספים.

חשבתי על Sony W5, איך זה?

אני לא אוהב כל כך מצלמות כמו המינלוטה והS2 שאמרת עם הידיות העבות האלה בצד.

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על הS2 של קאנון אבל אמרת שאתה לא מת על זה, אז ההצעה שלי היא שתחכה עוד יום יומיים ופוג'י משחררים את הS5200, המחליפה של הS5100, שאמורה להיות טובה בהרבה ממנה, זום אופטי X10, מייצב תמונה, 5 מגה פיקסל ועוד נתונים שאני לא ממש בקיא בהם, היתרון שלה בשבילך הוא, למרות שאתה לא מת על הידית הזאת בצד, שאם היא מיועדת לטיולי בית ספר היא נראית סוף הדרך, העיצוב של ה5100 הוא עיצוב אגרסיבי משהו, משדרת יותר כוח ומקצועיות מאשר המינולטות למינהן שיותר מצועצעות לדעתי, הן נראות כמו צעצוע לעשירים והלוק שלהן כמו פלסטיק זול במיוחד, שוב, זאת דעה אישית שלי, אבל במצלמות לטיולים בביצפר הרושם לחברים משחק תפקיד מסוים, והנתונים שלה מרשימים ביותר.

לפי מה שידוע לי אפשר התמחור שלה יהיה באיזור ה2000 שקל, תקנו אותי אם אני טועה, ואפשר להשיג אותה עם כל הציוד הנלווה ( הכרטיס זיכרון קצת יקר אבל זה לא שיקול בשבילך לפי מה שהבנתי ) בפחות מ3000 שקל.

בהצלחה.

פורסם

חשבתי על Sony W5, איך זה?

מה זה?

פורסם

הי,

המצלמה של סוני שאתה מדבר עליה בעלת זום אופטי נמוך יחסית,

פרט לזה המפרט נראה סביר, אבל אני באמת הייתי שוקל את ה Z5/Z3 S2

אולי תלך לחנות ותשחק קצת עם המצלמות ותחוש אותם לפעמים המראה והפרופורציות בתמונות

באינטרנט קצת מטעות.

אני מבין שאתה מחפש את הצורה המלבנית ה"מסורתית" ולרוב מצלמות הזום הגבוהה 10+ מגיעות

עם מראה סמי SLR כזה.

בכל מקרה במידה ורק המראה מונע ממך לקנות את ה מינולטה או הקאנון תלך לחנות ותתרשם מהם ואז תבחר.

שיהיה לך בהצלחה

פורסם

הסוני היא סתם מצלמה לא משהו מיוחד

פורסם

http://www.camera-eilat.co.il/products/1447

חבר שלי קנה אותה לא מזמן. מצלמה של פנסוניק, 5 מגה-פיקסל, זום אופטי כפול 12, עדשות של לייקה, סביבות ה- 2,000 ש"ח.

אני לא מכיר את המצלמה אישית, אבל חבר שלי עשה מחקר די רציני לפני שהוא קנה אותה וקרא עליה ביקורות מצויינות בכל מיני אתרים מקצועיים.

פורסם

מצלמה מעולה וחייתית

מאוד מומלצת

פורסם

המשתמש טס לחו"ל כבר, אין צורך להגיב יותר ::):P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים