פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר zeo שיר נחמד, אבל חוץ מזה שהוא נחשב לשקט הוא לא ממש דומה לסגנון של השיר שאני הזכרתי בכותרת :-\. תודה בכל מקרה. אם אפשר תמליצו על עוד . תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים תגיד, נכון הכרת אותו ממקס פיין 2, בעקבות כך הורדת את השיר? ;D לפחות ככה אני הכרתי את השיר והורדתי אותו, שיר נחמד. שירים רגועים, לא בטוח עד כמה שהם באותו סגנון אבל יש את אלה : Dream evil - Losing you Guns N' Roses - November rain Guns N' Roses - Patience Metallica - Nothing else matters Oasis - Stop crying your heart out בעע לא יודע, לא עולה לי ממש בראש, אתה רוצה גם שירים ישראליים (עברית), או רק לועזי? יש למשינה שירים יפים (רגועים) יש של היהודים - הזמן שלך. יש די הרבה, אבל קשה לשייך ממש לסגנון של השיר הזה. תמיד יש את פנדורה www.pandora.com
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר יש לי אותו כבר המון זמן, הכרתי ממקס פיין כן.. שיר מדהים. בכל אופן, אני מחפש רק לועזי. אני אוריד את מה שרשמת, תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים שירים של סיימון וגרפונקל...Simon And Garfunkelבמיוחד The Sound Of Silence
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים יש לי אותו כבר המון זמן, הכרתי ממקס פיין כן.. שיר מדהים. בכל אופן, אני מחפש רק לועזי. אני אוריד את מה שרשמת, תודה סבבה, תגיד לי איך הם. הם ממש יפים השירים שהבאתי לך, תקשיב עד הסוף!
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים תגיד, נכון הכרת אותו ממקס פיין 2, בעקבות כך הורדת את השיר? ;D לפחות ככה אני הכרתי את השיר והורדתי אותו, שיר נחמד. שירים רגועים, לא בטוח עד כמה שהם באותו סגנון אבל יש את אלה : Dream evil - Losing you Guns N' Roses - November rain Guns N' Roses - Patience Metallica - Nothing else matters Oasis - Stop crying your heart out בעע לא יודע, לא עולה לי ממש בראש, אתה רוצה גם שירים ישראליים (עברית), או רק לועזי? יש למשינה שירים יפים (רגועים) יש של היהודים - הזמן שלך. יש די הרבה, אבל קשה לשייך ממש לסגנון של השיר הזה. תמיד יש את פנדורה www.pandora.com בטוח שהוא הכיר אותו משם...השיר הזה הוא בשביל המשחק...חחח הורדתי את הקליפ שלי השיר...גם שם מקס פיין מככב חחח (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.