עבור לתוכן

שאלה בקשר לרסיבר סרראונד...

Featured Replies

פורסם

ובכן, יש סיכוי שאולי אוכל לקבל לידי את הרסיבר הבא:

http://ecommerce.netvision.net.il/sonycenter/product.asp?dept%5Fid=29&pf%5Fid=464&Master%5FDept=29&depart=sony&number=7

הקטע הוא שאין לי ממש סט רמקולים, אלא אני רוצה לחבר שני רמקולים די ישנים (יש להם חיבור מתאים של LEFT/RIGHT) של 60 וואט עם התנגדות של 8אוהם ועל דרישת הרמקולים כתוב: AMPLIFIER 5 TO 60WATT.

* האם אני יכול לחבר אותם בלי בעיה?

אני רוצה לחבר גם שני רמקולים נוספים שברשותי שהם קצת יותר קטנים, כרמקולים אחוריים, כאשר כל אחד מהם הוא 30וואט ואף חשבתי לקחת עוד רמקול די קטן של 15וואט ולחבר אותו כסנטר. וגם לחבר את הסאבוופר (הלא כל כך גדול שלי) של המחשב (CAMBRIDGE SOUNDWORKS).

האם אני יכול (במידה וכל הרמקולים מתאימים לרסיבר) לקבל סרראונד נורמאלי בחדר לא גדול? (אני מתכוון סרראונד בעיקר בסרטים ובמשחקים).

פורסם

בעיקרון אתה יכול לחבר, שים לב שאתה עלול מהר מאד לשרוף אותם.

נהוג היום לחבר למגבר רמקולים שהם לפחות 150-200 אחוז מעוצמת המגבר - כלומר בין פי 1.5 ל פי 2 יותר מהמגבר

בעוד שאתה רוצה לחבר רמקולים שהם בין פי 3 לפי 6 חלשים יותר מהמגבר !

סיכון גדול ומיותר.

פורסם

כל עוד הוא לא יגביר יותר מדי אין לו מה לדאוג........ ::)

פורסם

אח שלי בוא ואסביר לך משהו:

קודם כל המגבר הוא 100 וואט כפול 5 כלומר רק אם תראה סרט והרסיבר יהיה מכוון למצב של 5.1 אז הוא יתן 100 וואט לכול ערוץ....הרמקולים הקידמים הם לא מספיקים בינתים אחי תסתפק בהם אח אל תגביר יותר מידי ואם אתה ממש רוצה להגביר אז תוריד את הבאס במגבר!!!!!!!!!

האחורים והסנטר ישרפו לך אם תרצה או לא....חבל עליהם!!!!!!!!11

פורסם

אתה דביל

למה?

כי זה לא נותן 100x5 כל הזמן

רק בעוצמה הגבוההה ביותר

כל עוד הוא ישאר על ווליום מוסיים אין לו מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שזה אפשרי והכל רק לדאוג לא להגביר יותר מדי כי המגבר נותן יותר ממה שרמקולים יכולים לתת?

אז עדיף לי למצוא מגבר יותר חלש (במחינת וואטים) או פשוט לקנות גם רמקולים מתאימים?

המממ... מכל הסיפור הזה אולי עדיף לי לקנות פשוט מערכת סרראונד למחשב כמו ADA880? הבעיה היא שאין מערכת שממש מספקת למחשב. לADA880 אין תמיכה של סרראונד בהרבה משחקים ושומעים ברמקולים האחוריים במונו בהם...

עריכה: הממ, עדיף לי אולי במקום לשלם בסביבות ה2000 שקל בשביל רסיבר שייתחבר לרמקולים שעלולים להישרף ללכת על ה LOGITECH Z560? כל אחד מהרמקולים הוא יחסית חזק )53וואט) אבל האם מישהו יודע משהו בקשר לאיכות שלהם? למשל אחוז ה THD? והאם העובדה שאין סנטר משנה?

אה דרך אגב מבחינת המיקום בונים לי עכישו חדר חדש אז מתוכנן שיהיה מקום לכל רמקול בפינה אחרת של החדר.

עריכה2: אה נזכרתי.. אני טס לקראת סוף החופש ל5 ימים לאנגליה... האם כדאיל י לקנות את הרמקולים שם? זה יותר זול? יש על רמקולים מכס?

פורסם

באנגליה תוכל למצוא את הZ560 במחיר זול מאוד!

מכיוון שהם עולים בארה"ב כ 150 דולר אז גם באנגליה הם יהיו זולים

וכן יש מכס

תצטרך להחביא אותם........

יש גם את האלטק 641 שמעולים ביותר

פורסם

עמרי, תבין משהו, הסאב של ה641 הוא ענקי וכבד מאוד!!!

הוא כמו המארז אנרמקס שלך, אי אפשר וכימעט בלתי אפשרי להעביר אותו במכס בלי שישימו לב.

פורסם

אז?

שמים בקופסה שכתוב עליה "gift- no value"

ומעבירים :P

פורסם

ולך תסחוב קופסא כזאת ששוקלת 25 קילוגרם, לא כולל את כל המזוודות והתיקים שגם שוקלים כמה עשרות קילוגרמים נחמדים.

פורסם

זה כבר בעיה שלך......................... ::)

פורסם

לא זה לא, אני לא החכם שיעשה את זה, אלה אתה.

פורסם

אני לא צריך

לי יש מגבר מנורות ושני רמקולים גדולים איכותיים

פורסם
  • מחבר

ילדים, לא לריב!

אז אתם אומרים שזה סיפור להעביר את זה לארץ? ולפי הביקורות שקראתי בשני אתרים שונים הלוג'יטק לוקח את האלטק כמעט בכל תחום, שלא לדבר על המחיר. אז אני חושב שאני סגור על ה Z560.

השאלה רק איפה לקנות? בארץ זה 2000 שקל ובחול זה זול אבל יש מכס...

1. כמה זה המכס?

2. זה באמת אפשרי להעביר אם אני אכתוב על זה: GIFT - NO VALUE?

3. אם אני כבר באנגליה אולי כדאי לי ללכת על מערכת אחרת שאין בארץ?

פורסם

לפי מה שהבנתי אפשרי להעביר את זה בתור מתנה

אבל תציין בפירוש שזה מתנה

המכס זה 45 אחוז אז תיזהר שלא יקחו על זה מכס אחרת איבדת את הטעם לקנות בחו"ל.............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים