עבור לתוכן

איכות כרטיס המסך והמסך המחובר אליו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש,

אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64.

אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ?

שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ...

תודה,

עדיאל.

פורסם

אל תקנה שמה בכללי

המסך לא מומלץ

פורסם

אל תקנה תמסך הזה תקנה או LG/סמסונג ובקיצור חברה יותר איכותית

אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ?

מה אתה מתכוון שאתה אומר תיפגע בתצוגה

הכרטיס מסך שלך יציג סבבה בכול מסך

לגבי משחקים זה כבר משהו אחר :screwy::smile1:

ותפרט קצת איזה ללוח מחשב וכו

ומה השימושים שלך במחשב (לפי מה שאני רואה משחקים זה כבר לא)... :smile1: ;D

פורסם

יווו אמא'לה ילדים עוקבים אחרי...גם אני קניתי באייבורי עם המסך הזה,החדות שלו טובה והזמן תגובה די סביר,מסך מומלץ (לקחתי את של ה19 אינץ')

פורסם
  • מחבר

" מה אתה מתכוון שאתה אומר תיפגע בתצוגה

הכרטיס מסך שלך יציג סבבה בכול מסך  "

אני מתכוון שייתכן וכרטיס המסך לא יספק את הסחורה עבור הרזולוציה האופטימלית של המסך. זאת מכיוון שרוב מסכי ה-LCD מציגים בצורה אופטימלית ברזולוציות גבוהות יחסית ! אז האם זה כך או לא ?

אני באמת אפרט קצת יותר : מדובר בלוח אם של MSI דגם : RS480M2-IL

לינק : http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M2-IL&class=mb

אני יודע שהכרטיס מסך  שמגיע יחד עם לוח האם פשוט אבל זה מספיק לצרכי האישיים (משחקים לעיתים רחוקות, אינטנרט אופיס ותכנות בעיקר).

2. ולגבי המסך תחת ההנחה שאני מוכן להשקיע עד 1600 ש"ח (עם סטייה של 100 ש"ח). מהו המסך המועדף ? באייבורי (שוב הם) מעניקים שנה אחריות בלבד למסך LG (מעט ולא בא בחשבון) האם זה משאיר לי רק את מסכי הסמסונג ? מה לגבי מסכי Sony ?

פורסם

יווו אמא'לה ילדים עוקבים אחרי...גם אני קניתי באייבורי עם המסך הזה,החדות שלו טובה והזמן תגובה די סביר,מסך מומלץ (לקחתי את של ה19 אינץ')

זה המסך אולי עד היום LCD הכי מעפן שיצא לא הייתי קורא לכזאת המצאה מסך בכלל אתה לא מבין יש אותו לדודה שלי לחבר שלי הוא כזה זול שהם קנו מלא חתיכות ממנו ואין להם מה לעשות איתם באייבורי שהם מחפשים למי למכור את זה זה מסך מעפן אם זה באמת למשחקים אז אתה יכול לשכוח מביצועים סבירים אפילו אני לא מדבר בכלל על טובים .....   :nono:

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש,

אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64.

שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ...

תודה,

עדיאל.

כמו מאששששששששששששששששששששששששש אל תסתבך איתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים