פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05: לא... לא יכול להיות שהכרטיס עצמו פיסית של nVidia. nVidia לא מייצרת את הכרטיס, היא פשוט מתכננת אותו, ומוכרת את זכויות היצור לזכיינים. ואיך אתה יכול לדעת? או תסתכל בקבלה שקבלת עם המחשב, או שתפתח את המארז ותסתכל. אין דרך אחרת.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אין קבלה של המחשב ופתחתי ועל הזכרונות רשום סמסונג ועל המאוורר יש מדבקה של נוידיה איפה אני צריך להסתכל??
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים לא... לא יכול להיות שהכרטיס עצמו פיסית של nVidia.nVidia לא מייצרת את הכרטיס, היא פשוט מתכננת אותו, ומוכרת את זכויות היצור לזכיינים.נוודיה פעם גם יצרה כרטיסים לא רק ליבות... אני לא יודע אם את הFXים היא גם יצרה אבל היא אכן ייצרה כרטיסים...ולמה זה חשוב לך לדעת של מי הכרטיס?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אני שמתי לב ש EVEREST החדש תחת COMPUTER->OVERCLOCK רשום למטה ב VIDEO ADEPTER Leadtek WinFast PX6600 GTאז אולי בגרסא החדשה הוא כן מצליח לזהות..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר רשום לי של נוידיה וכנראה שהכרטיס מסך של נוידיה כי כמו שאמרו פה הם היו מייצרים פעם כרטיסי מסך וגם המדבקה (שעל המאוורר)והכול שלה ככה שזה שלה
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אצלי באוורסט הגרסא החדשה ביותר כתוב בDISPLAY>GPU את השם והחברה של הכרטיס(גם כתוב שיש לי 6800U אז אולי צריך לקחת את זה בערבון מוגבל ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.