פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים?סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לבבכול מיקרה אשמח לקצת עזרה.בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים איזה לוח יש לך?? ומשנים תיזמונים מהביוס כנראה (רוב הסיכוים) שהאופציה אצלך היא אוטומט ולכן הוא לא מראה לך ונותן לך את האופציה לשנות את התיזמונים אתה צריך "לפתוח" את האופציה הזאת בביוס לשנות לMANUAL ושוב תפרט קצת איזה לוח מעבד וכוכוכו
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים?סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לבבכול מיקרה אשמח לקצת עזרה.בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונותוד"אאתה אמור לשאוף להוריד תזמונים
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר המפרט שלי:AMD64 3000 S-754ABIT KV8PRONCP512 DDR 3200 X2XFX GFORCE6600GT 128MB
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים ומה עושה אחד עם ביוס ישן לגמריי!?אין לי את כל האפשרויות האלה!?יש לי ממה שראיתי רק MHZ ו- CAS LATENCY...יש עדיין אפשרות לשנות ולהוריד תזמונים?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים התמונה שצרפתי היא של ביוס ספציפי-של הלוח ABIT KV8PROמה הכוונה ביוס ישן?איזה לוח?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הלוח שלי ישן ואיתו גם הביוס...לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO)http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htmהלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.