עבור לתוכן

רק למסיימי גיל ההתבגרות [ ראיתי שאתם רציניים אז איפסתי מחדש כי שיניתי]

מה אורך איבר המין שלכם? 941 הצבעות

1. 1. מה אורך איבר המין שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תעשי לי טובה ותחסכי ממעצמך את זה. אני שמח בשבילך ומקווה שאת נהנת בגרמניה. את ממש לא מכירה אותי אז אני לא חושב שיש לך זכות לשפוט אותי, את המראה או את האופי שלי ונסיון לעזות את משהו כזה רק יראה על שהות מוגזמת באינטרנט. כפי שאמרתי, אינך יכולה לשפוט אותי - לא על פי הודעה אחת, לא על פי שתי הודעות ואפילו לא על פי 100. בשביל לשפוט אנשים צריך לראות, להכיר לשמוע ולהכיר! בעולם הוירטואלי שלך אי אפשר לעשות הכול, כמה חבל אה?

בנוסף לכל הדברים האלה, מי את בכלל שתשפטי אם אני אוהב את הגוף שלי? מי נתן לך את הזכות הזאת בכלל להחליט על מה שאני חושב? אני ממש התעצבנתי מהקטע הזה וזה הדבר היחיד שעצבן אותי, רק כדי להדגיש את הנושא.

ולאלה שחוששים בקשר לגודל שלהם - כל גודל מעל 10 ס"מ יספק אישה. אם יש לכם פחות מזה וגם אפילו אם יש יותר, תמיד לעבודה עם הלשון שתספק לא פחות.

בכלל, רוב הבנות לא גומרות מחדירה ואם כן אז הרוב רק אחרי משחק מקדים שלוקח זמן אבל אין מה לעשות, צריך להשקיע באהבה.

פורסם

It's not my computer so I can't really install anything on it, and I'm staying in Augsburg Bavaria.

:hat:

Oh and you don't need to explain me the reason to openning this thread. I know pretty well how guys are obsessed sometimes when it comes to the size of their peepee. More than any girl is obsessed with the size of her ass if you ask me. Since the beginning of time, the cock was a symbol of power in many cultures, it's in men's genes to worship it.

And you don't have to write in English to answer me, I can read pretty well, on this site anyway.

Oh and GSD, girls DO come from penetration. You just really need to pay more attention and know what you're doing, then you can even give her 10 o's in a row, if you know what I mean... But you know one thing - it's really all about tha luvvvv! :D

פורסם

תעשי לי טובה ותחסכי ממעצמך את זה. אני שמח בשבילך ומקווה שאת נהנת בגרמניה. את ממש לא מכירה אותי אז אני לא חושב שיש לך זכות לשפוט אותי, את המראה או את האופי שלי ונסיון לעזות את משהו כזה רק יראה על שהות מוגזמת באינטרנט. כפי שאמרתי, אינך יכולה לשפוט אותי - לא על פי הודעה אחת, לא על פי שתי הודעות ואפילו לא על פי 100. בשביל לשפוט אנשים צריך לראות, להכיר לשמוע ולהכיר! בעולם הוירטואלי שלך אי אפשר לעשות הכול, כמה חבל אה?

בנוסף לכל הדברים האלה, מי את בכלל שתשפטי אם אני אוהב את הגוף שלי? מי נתן לך את הזכות הזאת בכלל להחליט על מה שאני חושב? אני ממש התעצבנתי מהקטע הזה וזה הדבר היחיד שעצבן אותי, רק כדי להדגיש את הנושא.

ולאלה שחוששים בקשר לגודל שלהם - כל גודל מעל 10 ס"מ יספק אישה. אם יש לכם פחות מזה וגם אפילו אם יש יותר, תמיד לעבודה עם הלשון שתספק לא פחות.

בכלל, רוב הבנות לא גומרות מחדירה ואם כן אז הרוב רק אחרי משחק מקדים שלוקח זמן אבל אין מה לעשות, צריך להשקיע באהבה.

צא כבר מהארון הכינוי שלך והסקרים שלך...נו באמת... *שיעול* גאי *שיעול*

מה אמורה להיות הגזענות הזאת? http://planet.nana.co.il/Nadav19a/%F8%E5%F1%E9.jpg

:pissed:

פורסם

זה הידון ספאם הכי רציני שראיתי.

:silly:

אגב מה הבעיה בסקרים מפגרים? זה מפריע למישהו?...

אגב 2

Love is the Name

Sex is the Game

So Forget the name

And Play with me the Game...!

:lol:....עלוב שזה עצוב

פורסם
  • מחבר

חחחחחח זה בצחוק כמו כל שאר הדיון, דיי לקחת אותי ברצינות! ואני לא הומו ואולי האדם האחרון פה שיכול להיות הומו.

עריכה :

יואווו דיי לנסות לשפוט אותי, זה מהזמן שנרשמתי שזה היה מלפני המון זמן. זה היה יותר פופולארי המשפט הזה באותו הזמן.

פורסם

ראה מפרט בחתימה :silly:

פורסם

חחחחחח זה בצחוק כמו כל שאר הדיון, דיי לקחת אותי ברצינות! ואני לא הומו ואולי האדם האחרון פה שיכול להיות הומו.

תגיד את בלוסקי כבר הספקתה להכיר?

פורסם
  • מחבר

לא ואתה? הספקת?

עריכה :

לזה שמתחתי - איך אתה כ"כ בטוח? אני נראה טוב מאוד ואני יודע את זה וגם אם לא הייתי מגיב לכל אחד זה לא היה משתנה. זכותי להגיב כמה שאני רוצה ולמי שאני רוצה ואתה לא יכול לשפוט אותי על מספר ההודעות, התגובות שלי. ממש פטאתי וכ"כ מצחיק ואפילו דפוק שאתה שופט את המראה שלי על פי מספר התגובות שלי, המראה שלי על מי מספר התגובות שלי, המראה שלי על פי מספר התגובות שלי?

אתה יכול לקרא לזה שעמום אבל במקרה הזה זה סתם כי אני פתחתי את הדיון ולא כמו כל אחד פה אני יותר אחראי למה שאומרים פה כי הרי זה הדיון שלי ועליי להמצא בו לפחות ולהגיב להודעות.

בכל אופן, סליחה אם פגעתי, עצבנתי מישהו או משהו כזה.. כל הכוונה של הדיון הייתה בין היתר להצחיק מעט לבעלי חוש הומור וגם כן לנסות ולהשפיע קצת.

בהצלחה.

נ.ב.

בכלל לא שיערתי שהדיון יתפתח לאן שהוא התפתח.. זה קצת מצחיק וקצת עצוב. אבל לא חשוב.. יכול להיות שזה בגלל השם משתמש שבחרתי? אם כן אז בבקשה שמישהו ישלח לי בפרטי.

תודה.

פורסם

אפשר לראות רק בזכות התגובות שלך לכל אדם בת'ראד שאתה לא כלכך בטוח לגבי עצמך, המראה שלך, וכו'.

,

פורסם

לא ואתה? הספקת?

עריכה :

לזה שמתחתי - איך אתה כ"כ בטוח? אני נראה טוב מאוד ואני יודע את זה וגם אם לא הייתי מגיב לכל אחד זה לא היה משתנה. זכותי להגיב כמה שאני רוצה ולמי שאני רוצה ואתה לא יכול לשפוט אותי על מספר ההודעות, התגובות שלי. ממש פטאתי וכ"כ מצחיק ואפילו דפוק שאתה שופט את המראה שלי על פי מספר התגובות שלי, המראה שלי על מי מספר התגובות שלי, המראה שלי על פי מספר התגובות שלי?

אתה יכול לקרא לזה שעמום אבל במקרה הזה זה סתם כי אני פתחתי את הדיון ולא כמו כל אחד פה אני יותר אחראי למה שאומרים פה כי הרי זה הדיון שלי ועליי להמצא בו לפחות ולהגיב להודעות.

בכל אופן, סליחה אם פגעתי, עצבנתי מישהו או משהו כזה.. כל הכוונה של הדיון הייתה בין היתר להצחיק מעט לבעלי חוש הומור וגם כן לנסות ולהשפיע קצת.

בהצלחה.

נ.ב.

בכלל לא שיערתי שהדיון יתפתח לאן שהוא התפתח.. זה קצת מצחיק וקצת עצוב. אבל לא חשוב.. יכול להיות שזה בגלל השם משתמש שבחרתי? אם כן אז בבקשה שמישהו ישלח לי בפרטי.

תודה.

הדבר היחיד שהצחלתה להשיג בתר'ד הזה זה השפלה עצמית. :xyxthumbs:

פורסם

הדבר היחיד שהצחלתה להשיג בתר'ד הזה זה השפלה עצמית. :xyxthumbs:

לא רק... הוא גם השיג לעצמו אזהרה כזאת, שאם הוא יעבור על כל חוק קטן בעתיד, הוא יורחק מהפורום ללא אזהרה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים