פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים קח את המחשב שלי בתמורה לסקס פרוע....נו באמת... מה אתם מצפים שהוא יביא לכם? הרי הוא מחפש משהו בחינם או כמעט בחינם... אל תצפו לתשלום מעל 20 שקלים!
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים לא חשבתם על זה שאולי הבנאדם לא יכול להרשות לעצמו לקנות דברים,אז אם יש לכם משהו שאתם לא צריכים אפשר לתת לו את זה,או שהכוונה שלו הייתה אחרת................ :
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים יש לי מה לתת!!!!!!!!!! יש לי גוף קירור מקורי של אינטל שזרוק אצלי.............וגם ספק ג'נרי 350 וואט.........וגם פנטיום 2.....חחחחח
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים יש לי מחשב פנטיום(1)בלי HD כונן 8x וזיכרון בערך 30-60 מגה לא זוכר בדיוק ועוד כמה דברים שזרוקים איפה שהוא במחסןאם אתה רוצה בא למעלה אדומים וקח
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים יש לי לתת לך בוקס בחינם על השטויות שלךלמה אתה חושב שיש פה פריירים? מילא היית מציע משו במקום אבל בחינם? סליחה בחינם יש בוקס וכאפה
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אני מוכן לתת כמה דברים:128 זיכרון SDRAMלוח אם של פנטיום 2 או 1כרטיס מסך של 1 מגה 2 מגהספקי כוח מכל הסוגים..מעבד פנטיום 2, 1
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים matan101010 - אתה כרגע נמצא באזהרה חמורה בגלל שעברת על החוק הבא:קנייה ומכירה:הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים אסורות. לאחרונה נפתח באתרנו לוח קנייה/מכירה המרכז את כל הנושא, אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו.הודעות קנייה ומכירה בפורום יימחקו ללא אזהרה!בפעם הבאה שתעבור על אחד מחוקי הפורום, אתה תושעה ללא אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.