פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים כןכל הלוחות 939 של AMD פרט לכמה בודדים עם צ'יפסט של VIA תומכים בכפול ליבהאבל יתכן שתצטרך לעדכן ביוס בשביל זה
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים יש לי את הלוח הנ"ל והוא תומך בכפולי ליבה מאז עדכון ביוס 1.5 אם אני זוכר נכון..שקניתי את הלוח לפני בערך 4 חודשים הוא הגיע עם ביוס 1.4 אני מאמין שאם תקנה היום הוא כבר יגיע עם הביוס החדש 1.8 ואם לא אז זה ממש קל לעדכן(צריך ידע ממש ממש בסיסי בפקודות דוס בכדי לעדכן)
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים לא משנה דרך ווינדוס או דיסקט בוטהוא צריך מעבד שיעבוד על הלוח לפני העידכון כדי לבצע עדכוןאם אתה קונה חדש עדיף שתברר בחנות אם הלוח מעודכן כבר ואם לא תבקש שיעדכנואתה לא תוכל לעדכן כשיש לך רק את המעבד כפול ליבה והלוח עדיין לא מתאים
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים לא נכוןאני קניתי את הלוח שלי שמעבדי ה VENICE היו חדשים ועדיין לא נתמכו ע"י הלוח כי הוא הגיע עם גירסה 1.4 של ביוסאבל בכל זאת המעבד עבד, פשוט זיהה אותו כמעבד "רגיל" ולא ספציפית VENICE עד שעדכנתי את הביוסעד כמה שידוע לי אי אפשר לעדכן BIOS ב MSI דרך WINDOWS אבל אם יש לך דרך אני אשמח לשמוע...אפילו באתר של MSI מסבירים איך לעשות את זה דרך דוס (ללא דיסקט אתחול)ככה מעדכנים ב MSI ביוסצריך דיסקט אתחול רגיל WIN98 או משהו בסגנוןלהעתיק את הקובץ של עדכון הביוס למחיצה שהיא FAT16/32 כדי שתראה אותה בדוסלהפעיל את קובץ ה EXE המצורף ואז לבחור בקובץ הביוס המעודכן וזהו...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הווניס והווינצ'סטר הם כמעט זהים לחלוטין לכן אין סיבה שהמחשב לא יעשה בוט איתוכפול ליבה שונה מממעבד חד ליבה.יש אפשרות שיעשה בוט אך לא יזהה אותו ככפול ליבה, יש גם אפשרות שלא יעשה בוט בכלל.אפשר ב MSI לעשות עדכון ביוס דרך WINDOWS (אפשר בכל לוח עם ביוס של AWARD)פשוט תוריד את התוכנה LIVE UPDATE מהאתר שלהםביוסים רשמיים הוא יוריד ויעדכן לבד כשתרצה.ביוסים לא רשמיים תוכל לעדכן לבד דרך WINDOWS, פשוט תעלה את ה FLASH UTILITY לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.