עבור לתוכן

האם הפכתי את הR9500PRO ל FireGL X1 ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים .

לאחרונה אני משועמם (אין עבודה) אז גלשתי באינטרנט ומצאתי ביוס שהופך R9500PRO ל FireGL X1 אז חשבתי לנסות אותו .

בקיצור צרבתי את הביוס על הכרטיס, והופ! כל המחשב וכל התוכנות מזהות אותו כ FireGL X1, אבל השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIREGL ?

או שצריך לשנות עוד משהו ?

כמה תמונות :

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה נתן לך שווינדווס מזהה אותו כ FIREGL ?

זה העלה לך את הקלוק של הליבה/זיכרון ? (יכולת להוציא את זה ממנו גם באוברקלוק אני מאמין)

פורסם

הכרטיס מזוהה כ x1 אבל זה הדבר היחדי

פורסם

חוץ מהזיהוי עצמו (שאגב לא משנה שום דבר. ה9500P שלי מזוהה כ9700.... ביג דיל), הרגשת שינויים אחרים?

אפשרות ל-OC גבוהה יותר?

ביצועים טובים יותר?

פורסם
  • מחבר
מה זה נתן לך שווינדווס מזהה אותו כ FIREGL ?

זה העלה לך את הקלוק של הליבה/זיכרון ? (יכולת להוציא  את זה ממנו גם באוברקלוק אני מאמין)

באוברקלוק היגעתי ל 360 ליבה ו310 זיכרון עם הקירור הרגיל של הכרטיס (שזה יותר מהמהירויות של FireGL).

יש תוכנות גרפיות שעובדות גרוע על כרטיסים רגילים וכשאתה קונה כרטיס מקצועי אז הן מאתרות את הכרטיס ויודעות לעבוד איתו וכמובן שזה משפר את מהירות העבודה.

אז השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIreGL או שכמו שאמרת הוינדאוס סתם מאתר אותו כ FireGL ?

חוץ מהזיהוי עצמו (שאגב לא משנה שום דבר. ה9500P שלי מזוהה כ9700.... ביג דיל), הרגשת שינויים אחרים?

אפשרות ל-OC גבוהה יותר?

ביצועים טובים יותר?

ביצועים עדיין לא בדקתי, מה גם שיתרון הביצועים בא לידי ביטוי בתוכנות גרפיות ולא במשחקים , ואת זה בנתיים אני לא יכול לבדוק...

פורסם

לOC הזה הגעתי לדוגמא עם סתם ביוס פרוץ ככה שאני לא חושב שהזיהוי נותן לך משוה מהבחינה הזאת

בקשר לזיהוי עצמו, אולי כשהכרטיס מזוהה כFIREGL אז נפתחות פקודות בדרייברים שמשפיעים על עבודה עם תוכנות גרפיקה למיניהן, דבר שלא היה קורה אם הכרטיס היה מזוהה כ9500P (זאת רק השערה)

פורסם

באוברקלוק היגעתי ל 360 ליבה ו310 זיכרון עם הקירור הרגיל של הכרטיס (שזה יותר מהמהירויות של FireGL).

יש תוכנות גרפיות שעובדות גרוע על כרטיסים רגילים וכשאתה קונה כרטיס מקצועי אז הן מאתרות את הכרטיס ויודעות לעבוד איתו וכמובן שזה משפר את מהירות העבודה.

אז השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIreGL או שכמו שאמרת הוינדאוס סתם מאתר אותו כ FireGL ?

ביצועים עדיין לא בדקתי, מה גם שיתרון הביצועים בא לידי ביטוי בתוכנות גרפיות ולא במשחקים , ואת זה בנתיים אני לא יכול לבדוק...

תראה, לענות על השאלה שלך בוודאות אני לא יודע, אבל אם נתייחס רגע לנושא של התוכנות הגרפיות כמו שהסברת, אז אני לא רואה איך עדכון ביוס יגרום להן לעבוד יותר טוב, אלא אם הם בכוונה עובודות לא משהו עם כרטיסים רגילים, ובכוונה יותר טוב עם כרטיסים מקצועיים. שעדכנת את הביוס לא שינת את המעבד, לא הוספת לו סט פקודות או שלבים בפייפליין, אז אני לא רואה איך תוכנה שמצפה לכרטיס מקצועי תדע לעבוד איתו יותר טוב, יכול להיות שאני טועה כי לא יצא לי לעבוד עם תוכנות כאלה וכרטיסים מקצועיים, אז לך תדע... אז התשובה שלי לשאלה שלך היא שכנראה שווינדווס פשוט מזהה אותו כ FIREGL וזה לא יתן לך הרבה מעבר לכך (לדעתי).

מה שכן תנסה לעבוד עם תוכנה כזאת ותראה אם אתה רואה הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים