פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים שלום מישהו יכל להסביר את המשמעות של האותיות ליד הספקים של Hec: er/vdt/art וכולי... אני לא חושב שיש לשמות האלו משמעות מיוחדת , זה רק שמות הדגמים שלהם. מן הסתם מדובר בראשי תבות למשהו ???
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אני לא חושב שיש לשמות האלו משמעות מיוחדת , זה רק שמות הדגמים שלהם.אני חושב שהשאלה צריכה להיות - מה ההבדל בין הדגמים השונים...?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אני חושב שהשאלה צריכה להיות - מה ההבדל בין הדגמים השונים...?השאלה היא:1. מה האבדל בין דגמים שונים של אותה חברה, (עם אותו הספק) ???2. האם בחברות שונות אותה משמעות לאותיות של הדגמים ???
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים כל הספקים מזוייפים !!עדיף שתקנה את הספק הכי זול כי בכל מקרה תקבל את אותה הסחורהלעולם לא תוכל לדעת מה ההספק האמיתי של הספק שקיבלתאו של איזה פירמה הוא
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים כל הספקים מזוייפים !!עדיף שתקנה את הספק הכי זול כי בכל מקרה תקבל את אותה הסחורהלעולם לא תוכל לדעת מה ההספק האמיתי של הספק שקיבלתאו של איזה פירמה הואמה ???שטויות אתה מדבר.זה אולי נכון לגבי ספקים ג'נריים אבל לא כך בספק ממותג.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר השאלה היא:1. מה האבדל בין דגמים שונים של אותה חברה, (עם אותו הספק) ???2. האם בחברות שונות אותה משמעות לאותיות של הדגמים ???אהה אז זאת הייתה השאלה שלך...אם היית יותר ספציפי זה היה טוב.1, אז ככה: הדגם של ה-A-RT יותר שקט מהדגם של ה-ER וגם קצת יותר חזק ממנו(בקשר ל-VDT , ל-HEC אין בכלל דגמים בשם הזה לפי מה שידוע לי)2, לא.כל הספקים מזוייפים !!עדיף שתקנה את הספק הכי זול כי בכל מקרה תקבל את אותה הסחורהלעולם לא תוכל לדעת מה ההספק האמיתי של הספק שקיבלתאו של איזה פירמה הוא WTF?! , כמה שטויות בתגובה אחת...אל תגיב בבקשה אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים כל הספקים מזוייפים !! עדיף שתקנה את הספק הכי זול כי בכל מקרה תקבל את אותה הסחורה לעולם לא תוכל לדעת מה ההספק האמיתי של הספק שקיבלת או של איזה פירמה הוא זה מה שקורה שאיזה מישהו "מבין" מספר למישהו (שלא מבין או שקצת מבין בנושא) משהו שלא כולם יודעים, אז הוא רץ לספר לחברה
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים אהה אז זאת הייתה השאלה שלך...אם היית יותר ספציפי זה היה טוב.1, אז ככה: הדגם של ה-A-RT יותר שקט מהדגם של ה-ER וגם קצת יותר חזק ממנו(בקשר ל-VDT , ל-HEC אין בכלל דגמים בשם הזה לפי מה שידוע לי)קיים המודל HEC 425 VD-T ...עודד
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים טוב אני כנראה קונה את אחד המארזים של ריידמאקס, לא בטוח אבל כנראה, זה תלוי בספק בעיקר.עכשיו יש לי שאלה..כרגע יש לי ספק ג'נרי 350W של סאנשיין קומה, דווקא פועל טוב גם בהפסקות חשמל וזה, בלי להוציא עין רעה :].הספק 420W של ריידמקס טוב יותר? או שהוא באותה רמה?תודה.סליחה, אני לא ראיתי את הנעוץ, אם זה לא המקום לשאלה אנא תעבירו או תנעלו.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים השמועות אומרות שהם באותה רמה.אני אישית לא התעסקתי איתו...בכל מקרה, נסה לקבל זיכוי על הספק ולקנות מינימום איזה הק נחמד או טרמלטייק חביב.אם אתה רוצה להשקיע, שים עוד קצת וקח אנרמקס 350 שמצוין, ונותן תמורה מצוינת למחיר.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים השם EAGLE מוכר למישהו מתחום הספקים?אני חושב שזאת חברה אמריקאית שמוכרת בעיקר באמריקה.אני גם חושב שראיתי את השם הזה מופיע ב THG פעם, אבל אני לא בטוח.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים שלום לכולם :הספק 300 גנרי שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואני רוצה לקנות אחד חדש , נורמלי הפעם לא גנרי, חשבתי על אחד משני אלה : לחץ כאןעם Passive PFCאו על זה :לחץ כאןעם Active PFC (האם הפיצר הזה כזה חשוב) ?כרגע אני עם :P4 1.5256 RDRAMשני דיסקים קשיחיםשני צורביםGF2MX(אבל בקיץ אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובגלל זה אני רוצה רוצה לקנות ספק חזק (שיחזיק 6800))הצעות אחרות ?מוכן להשקיע עד 400 ש"ח.תודה לכול העוזרים.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אהלןרציתי לדעת האם המתחים האלה מספיק לא תקינים בשביל לקחת את הספק לחנות ולהחליףVcore1: 1.60V - אמור להיות 1.50 כפי שמוגדר בביוסVcore2: 2.59V+3.3V: 3.23V+5V: 4.09Vרשום +5 פעמיים+5V: 2.37V+12V: 12.03V-12V: -2.08V-5V: -2.84VVbat: 2.87Vכמו כן, זה ממש לא יציב... המתחים כל הזמן קופצים בקפיצות די גדולות
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ה5V בכלל לא משהו, אבל אולי זה בעיה בלוח ובכל זאת לרכיבים שמחוברים למולקס הוא נותן 5Vכמו שצריךה12V בסדר, גם ה 3.3 סביר.. המתח למעבד זה כנראה OV של הלוח אם.תנסה לבדוק את זה עם ספק אחר... בכללי אין פה שום בעיה רצינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.