עבור לתוכן

דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה.

Featured Replies

פורסם

אז מה אתה אומר בעצם ש hec ספק מומלץ מאד?

• תגובות 4.2k
  • צפיות 267.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

HEC זה ספקים תקציביים, לא יותר מזה

בתקציב שלך הEG425P של אנרמקס ייתן לך מקסימום תמורה למחיר, ספק מעולה במחיר טוב, ומקסימום Future proof

פורסם

והוא יספיק לי

או שבטווח המחירים האלה באמת שווה לי להשקיע ב tagan 480?

פורסם

הוא יהיה מעולה++

הTagan גם טוב, אבל יקר נורא - הוא לא מצדיק את ההפרש

פורסם

הנתונים אומנם מצויינים, והספק גם מודולרי, אבל לא הייתי לוקח את הספק הזה, Aerocool לא נחשבים ליצרן טוב של ספקים. הוא לא יעמוד במה שכתוב עליו.

אתה יכול לקרוא עוד בנושא כאן

פורסם

ובקיצור מה שאתה אומר אנרמקס 425..:]

אגב באתר החברה ראיתי תמונות של הספק הזה עם סליבינג..

זה נכון שהוא בא עם סליבינג?

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאתה לא כ"כ בטוח בעצמך...

אז - כן , מה שמקפליי הציע לך(האנרמקס) הוא ספק מעולה וכדאי לך לקנות אותו :)

פורסם

אוקיי אני יקשיב לכם וארכוש את הספק הנ"ל

רק כמו שערכתי בהודעה הקודמת:

"אגב באתר החברה ראיתי תמונות של הספק הזה עם סליבינג..

זה נכון שהוא בא עם סליבינג?"

פורסם

במחיר שלו אין לו תחרות. הספקים האחרים שנמכרים בארץ והם באותה רמה זה האנטק\Tagan? 480W, והם עולים הרבה יותר.

יש לך ביקורת עליו כאן, אפשר לראות שם שהוא בא עם סליבינג

פורסם

תודה רבה על העזרה mcfly זה הספק הבא שלי..:]

פורסם

יש לי ספק של 230 V

יש איזה תוכנה שאולי איתה ניתן לברר?

פורסם

כל הפקים בישראל הם 230V

אתה צריך להביא לנו את המפרט שך ואת ההספק של הספק בוואטים ואת החברה\דגם

פורסם

אני אפרק ואבדוק מחר את הדגם של הספק ואת אספקו.

בקשר למפרט:

פנטיום 4 1.8

256*2 DDR

2 דסיקים קשיחים ATA

לוח אם פשוט של ג'יגביט

לוח בקרה למארז, 2 CDS 3 מאווררים על המארז עצמו לא כולל המאוורר של המעבד והספק.

פורסם

אני צריך המלצה לספק כוח.

ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4.

כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין).

אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים.

המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע בהחלט לא בא בחשבון. אבל, אין לי בעיה עם ספק כוח שמשמיע קול המיה חרישי שמזכיר רחש של ים.

אני מעדיף ספק כוח ממותג על פני ספק כוח ג'נרי, אלא אם כן שניהם עונים על הדרישות שלי ואין ביניהם הבדלים משמעותיים (לא סביר).

בשל ריבוי התקני ה-IDE שהספק כוח אמור לתמוך בהם, אני מעוניין לרכוש ספק כוח בעל הספק של 480W עם 2 מאווררים (אחד פנימי ואחד חיצוני), אם כי אני מוכן לשקול גם ספק כוח בעל הספק שונה במידה והוא עונה על הדרישות. רצוי גם שיהיה לספק מפסק חיצוני.

הדרישות שלי מהספק כוח הן שהוא יהיה מאוד אמין ושהוא יספק מתח יציב. בנוסף לכך, אני מעוניין שהספק כוח לא יפעיל את המחשב וישמיע צפצופים, במידה וההספק שלו לא יאפשר לו לספק חשמל לכל מרכיבי המערכת המחוברים (ספקי כוח ג'נריים נוטים להעלות את המחשב מבלי לספק חשמל להתקנים שחורגים מההספק של הספק כוח, ובכך הם עשויים לפגוע בהתקנים שונים במערכת, ושמעתי גם שהם עשויים להישרף במידה ומחברים אליהם התקנים החורגים מההספק שלהם), וזאת על מנת להגן על כל ההתקנים הפנימיים והחיצוניים שמקבל מתח מהספק כוח.

התקציב שלי עבור ספק כוח מסתכם בכמה מאות ש"ח. 500 ש"ח נראה לי סכום סביר עבור ספק כוח איכותי, אבל אני מוכן להוסיף עוד קצת כסף עבור ספק כוח מעולה שעונה על כל הדרישות שלי, כמובן שבלי להתפרע יותר מדי בהוצאות (בכ"ז מדובר בסה"כ בספק כוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים