פורסם 2005 במרץ 2520 שנים טוב עכשיו הבנתי תודהנ.ברציתי להגיד שיש כאן אחלה של פורומים ואחלה של עזרה תמשיכו ככה
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים יש לי מאוורר עם לד 90MM של TT וקטודה קרה כחולהעוד כמה מאווררים אפשר להוסיף מבלי לסחוט את הספק ולגרום לו ולמחשב נזק.תודה
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אם יש לך ספק ג'נרי - אז אולי תוכל להוסיף עוד כמה מאווררים , אבל אני לא מבטיח לך שהוא ישאר יציב(תלוי כעיקרון מה אתה רוצה עוד להוסיף)אם זה ספק איכותי עם שם - אתה יכול להוסיף עוד כמה מאווררים שאתה רוצה.וכמו שרשמו מעליי , תתן את שאר המפרט ואת שם הספק.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים בעניין הזה מדובר על איזה זה ספק זה (מותג, חברה) ולא כמה ההפסק שהוא נותן.שלא נדבר שאם זה ג'נרי, תשכח מזה שזה באמת 400 וואט.אבל בכל מקרה ההספק הגבוה אף פעם לא מתנצל במחשבים שלנו כיום.מחשב ממוצע לא עובר את הצריכה הממוצעת של 250 וואט, אם אני לא טועה.ככה שאם זה ספק חזק, עם רייסלים יציבים וחזקים, זמני תגובה מהירים ובקיצור ספק עם שם טובואפילו אם הוא יספק לך "רק" 300 וואט הוא יסחוב כמו גדול!ככה שתיתן את שאר הפרטים של הספק, והכי חשוב ציין אם הוא ג'נרי או חברה כלשהיא.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים טוב אני חושב שהוא הבין כבר מהתשובה הראשונה....והשנייה....והשלישית...שזה תלוי אם הספק ג'נרי או לא, אתם יכולים להפסיק להגיב עם אותה התשובה ולחכות שהוא יגיב.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מצטער שהתעכבתי...יש לי ספק פשוט שבא עם המארז 400Wהמפרט שלי הוא:AMD 64 3200GIGABYTE K8T800DDR 400 512FX 5700 LEואני רוצה להוסיף בסביבות 3 מאוורים
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר למה אתה כ"כ בטוח בזה?אולי הוא יוכל להוסיף , אבל אני לא מבטיח לו שהמערכת תהיה יציבה. בלי שום קשר למאווררים עכשיו , אני עוד לא מבין איך הכל יציב אצלו... לא חבל על להסתכן עם ספק ג'נרי ועוד מערכת כזאת?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אז מה אתם אומרים שאני אוציא אתהספק הזה ואחליף אותובספק מוכר ויותר טוב?וכמה עולה בערך התענוג?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אם אתה רוצה תענוג באותה מידה כמו של הג'נרי אתה יכול לקחת את הסיילנטבוסט 410W של TT ב-350 ש"ח מזיזג.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר אז מה אתם אומרים שאני אוציא אתהספק הזה ואחליף אותובספק מוכר ויותר טוב?וכמה עולה בערך התענוג?יש לך תקציב מקסימלי לקניית ספק?אם תתן תקציב יהיה יותר קל להציע לך ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.