פורסם 2005 במרץ 2320 שנים כל חנות באינטרנט היא גם חנות שזמינה במציאות ;Dתלוי איפה אתה גר ולאן אתה מוכן להגיעעקרונית KSP (עם משהו כמו 6 סניפים בכל הארץ) מוכרים HEC 400W ב300 שקל.פנדה מחשבים, זיגזג.. הרבה חנויות מוכרים את ה HEC AR-T, בסביבות ה 180-170 שקל
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים ועם אני יפעיל את הכרטיס מסך עם הספק שיש לי עכשיו במארז מה יכול לקרות?והאם אתה יודע איפה בבאר שבע מוכרים את הספק שאמרתה לי?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אם המערכת תדרוש יותר הספק ממה שהספק כוח יכול לתת, יהיה לך חוסר יציבות, בדרך כלל מתבטא בתקיעות(מסכים כחולים) ריסטים וכו..הבעיה היותר גדולה זה הספק הג'נרי שהוא לא יציב לא אמין ואם יש עליות מתח הוא מסוגל לא להשרף לבד אלא גם לקחת איתו רכיבים אחרים...בגלל זה בכל מקרה שווה לשלם 200 שקל ולקנות AR-T
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים איזה חברה של ספק כוח טוב מהאתר הבא:http://www.aluf.co.il/view_cat_he.asp?cat=1479056715
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר זה ספק כוח מצויין ואין סיבה שהוא לא יתאים לך למחשב.הספק הזה מספיק בשבילך.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מילק שמתי לב שיש שתי מאוורים אחד בחזית איפה שמחברים כבל חשמל ואחד הוא בגב של הספקועם אני יחבר את הספק הזה אז איך יצא אוויר או יכנס מגב הספק כוח?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים שואב אוויר מתחתית הספק (שואב את האוויר החם מאיזור המעבד) ומוציא את האוויר אחורנית, מחוץ למארזהפעולה הזאת גם תורמת לזרימת האוויר, קירור איזור המעבדואין מה לדאוג שהספק שואב אוויר חם, מכוון שהוא עדיין לא עד כדי כך חם שישפיע על הספק (ידוע שהספק עובד בטמפרטורות גבוהות).
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים פשוט להפליא ללוח האם אתה מחבר את החיבור הארוך ביותר (בעל 20 החיבורים) ובנוסף לזה רוב הלוחות העדכניים דורשים גם את הריבוע הקטן (בעל ארבעת החיבורים). לכל רכיב חשמלי שצורך חשמל (סידירום, הרדיסק, מאוררים) נדרש חיבור המולקס, חיבור מרובע עם 4 חוטים (צהוב שחור שחור ואדום). סתם כדרך אגב במידה ואי פעם תרצה לדעת, הצהוב הוא 12V האדום 5V ושני השחורים הם מינוס. לחלק מהמאוררים לדוגמא יש מעיין מפצל, הוא גם מקבל מולקס וגם מוציא מולקס, ככה הוא לא תופס לך מקום בספק. הרדיסקים וסידירום לדוגמא תופסים לך מולקס, אבל לספק ממוצע יש בערך 6 חיבורי מולקס ככה שזה לא נורא
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אז רגעאת הספק כוח אני שם איפה שהוא צריך להיות ואז אני מחבר את הכבלים עם החוטים הצבעוניים להתקנים של המערכת כמו סידירום וכו'וזהו?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר כן , זה ממש פשוט... אתה יכול לדוגמה להסתכל על הספק אצלך ולראות איך כל החיבורים מתחברים וכו' כדי שתדע לאן הכל צריך להתחבר. רק שתדע , אין פה איפה לטעות , זה ממש פשוט לחבר את הספק. *רועי - אחלה הסבר נתת לו
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים טוב עד עכשיו הכול הבנתי ומחר אני הולך לקנות את הספק ואת הכרטיס מסךתודה רבה רבה לכם שעזרתם לי לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.