פורסם 2006 בינואר 2819 שנים בין היחידים שיש זה ה Antec Phantom עליו אתה יכול לקרוא ביקורת לעומק כאן יש גם אחד של TT שנראה מהונדס בצורה יותר טובה http://www.thermaltake.com/2005/purepower/w0050fanlesspfc/w0050fanlesspfc.htm אז איזה מהם יהיה יותר טוב?? (שניהם לא ג'נרים ולזה של TT נראה שיש קירור פאסיבי יותר טוב) חוץ מזה של TT הוא עולה 800 שקלים לעומת זה של אנטק שעולה 1000 שקלים
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים כאן אתה יוצא מנקודת הנחה שה TT בנוי מרכיבים טובים כמו של ה Antec וזאת טעות
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים כאן אתה יוצא מנקודת הנחה שה TT בנוי מרכיבים טובים כמו של ה Antec וזאת טעותאתה צודק, טעות שלי. לא שמתי לב שכתוב שזה ספק כוח מהסוג הישן atx1.3
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים בלי קשר,TT וספקים לא הולך ביחד...אולי הtough power החדש שלהם אם הוא יתומחר כמו שצריך...אין אפילו לא ספק אחד של TT שהייתי ממליץ,ובמיוחד הספק הפאסיבי שלהם-שמאופיין בתת ולטים,חוסר יציבות וחימום המארז ברמות לא הגיוניות ברגע שהוא עובד קרוב למקס...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים יש להם Though Powerיש להם TWV בתקן ATX2 בהספק 500Wהיחידים שאפשר להסתכל עליהם
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים כשיש מערך SLI אני בספק שיהיה Peak על הכרטיסי מסך למשך כמה דקותmegahertz88FSP / Sirtec / Hec / ChannelWell Tech 300W יספיק לךהמחירים שלהם סביבות 160 שקלאלה חברות טובות?ולא כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות 350W בשביל אפשרויות שיפור לעתיד?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לא שידרוג גדול, אבל החלפת כרטיס מסך יום אחד, אולי אפילו לוח אם+מעבד אם יהיה כסף (אבל יש עוד זמן).יהיה הבדל? שווה להשקיע רק כדי להשקיט את הראש?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים השאלה אם שווה לך לשים כסף עוד מעכשיו כשאתה לא יודע מתי אתה משדרג ולמה אתה משדרג (וכמובן צריכת חשמל של הרכיבים)
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים נראה לי עדיף לשים עכשיו עוד מאה מאשר אחר כך לקנות ספק חדש שוב.בכל מקרה, FSP נחשבת חברה טובה? גם הדגמים הפשוטים שלהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.