פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים נתנו לי רשות ליקנות ספק מפנדה התקציב עד 650 שקלים אני רוצה ספק טוב מחברה טובה תנו המלצות \ ועוד שאלה אך הספק הזה: OCZ ModStream Power Supply 450W כדי ללכת אליו?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים נתנו לי רשות ליקנות ספק מפנדה התקציב עד 650 שקלים אני רוצה ספק טוב מחברה טובה תנו המלצות \ ועוד שאלה אך הספק הזה: OCZ ModStream Power Supply 450W כדי ללכת אליו? מצוין אבל אני בספק אם אתה באמת תצטרך ספק כזה בכל מקרה אם תקנה אותו תהנה ממנו ד"א אם יש לך אפשרות לקנות מנעה אז עדיף ה OCZ PowerStream 420W
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מצוין אבל אני בספק אם אתה באמת תצטרך ספק כזהבכל מקרה אם תקנה אותו תהנה ממנוד"א אם יש לך אפשרות לקנות מנעה אז עדיף ה OCZ PowerStream 420Wיש לי אפשרות לקחת מנעה למה מה שהצאת יותר טוב?איזה סידרה חדשה יותר?ראיתי של MODSTREAM יש PFC אקטיבי מזה עושה?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים יש לי אפשרות לקחת מנעה למה מה שהצאת יותר טוב?איזה סידרה חדשה יותר?ראיתי של MODSTREAM יש PFC אקטיבי מזה עושה? הספק שהצעתי יותר טובהסדרות מאותה תקופת זמן בערך, אבל ה PowerStream היא סדרה יותר טובהגם ל PowerStream יש PFC אקטיבי (לכל ספקי OCZ בגירסה האירופאית יש PFC אקטיבי)מה זה PFC?אחד הדברים היותר נחמדים ש PFC נותן, זה אפשרות לקחת UPS בהספק VA יותר נמוך מאשר אותה מערכת ללא PFC
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחשבון וואטים חדש שראיתי ממש מגניב http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הספק שהצעתי יותר טובהסדרות מאותה תקופת זמן בערך, אבל ה PowerStream היא סדרה יותר טובהגם ל PowerStream יש PFC אקטיבי (לכל ספקי OCZ בגירסה האירופאית יש PFC אקטיבי)מה זה PFC?אחד הדברים היותר נחמדים ש PFC נותן, זה אפשרות לקחת UPS בהספק VA יותר נמוך מאשר אותה מערכת ללא PFCה MODSTREAM לא טוב!?!ומה יותר טוב בשני?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים דרך אגבהספקים של OCZ שמגיעים לארץ הם מארה"בכלומר ללא PFC(יכול להיות שזה השתנה אבל זה היה כך עד לא מזמן לפחות)ה POWERSTREAM טוב יותר מה MODSTREAMבגלל ריילים יותר חזקים ויותר יציביםבPS הרגולציה על הריילים היא 1% ובMS הרגולציה היא 5%
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים דרך אגב הספקים של OCZ שמגיעים לארץ הם מארה"ב כלומר ללא PFC (יכול להיות שזה השתנה אבל זה היה כך עד לא מזמן לפחות) ה POWERSTREAM טוב יותר מה MODSTREAM בגלל ריילים יותר חזקים ויותר יציבים בPS הרגולציה על הריילים היא 1% ובMS הרגולציה היא 5% רגולציה :s05: אבל המודסטרים ניראה הרבה יותר טוב אבל גם המודסטרים הוא ספק טוב אם מתחים טובים ויציבים לא ככה?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים רגולציה זאת הסטייה שמותרת בכלל רייללמשל ברייל של ה12V בMS תתכן תנודה בין 11.4 ל 12.6ברייל של ה12V בPS תתכן תנודה בין 11.88 ל 12.12מה גם שבPS ניתן לכוון את הריילים בצורה ידניתויש לו חיבור ESP12V שלא קיים בMS
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים רגולציה זאת הסטייה שמותרת בכלל רייללמשל ברייל של ה12V בMS תתכן תנודה בין 11.4 ל 12.6ברייל של ה12V בPS תתכן תנודה בין 11.88 ל 12.12מה גם שבPS ניתן לכוון את הריילים בצורה ידניתויש לו חיבור ESP12V שלא קיים בMSמזה ESP12V?המודסטרים הוא ספק טוב?ובתקציב הזה יש ספקים יותר טובים של חברות אחרות? (אנטק אנרמקס)
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים זה לא משהו אבסולוטיאבל לדעתי ספק בהספק זהה של אנרמקס מסדרת NOISETAKER או אנטק מסדרת TP2יהיה עדיף על הMSהיתרון הגדול של המודסטרים הוא המודולריות שלוהחסרון שלו הוא רייל יחיד של 12V לעומת כפול בשאר ויציבות מוטלת בספק של ה12V(מנסיון אישי ובעקבות חלק מהביקורות שקבעו שללא עומס על ה5V ה12V לא יציב במיוחד)
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים זה לא משהו אבסולוטיאבל לדעתי ספק בהספק זהה של אנרמקס מסדרת NOISETAKER או אנטק מסדרת TP2יהיה עדיף על הMSהיתרון הגדול של המודסטרים הוא המודולריות שלוהחסרון שלו הוא רייל יחיד של 12V לעומת כפול בשאר ויציבות מוטלת בספק של ה12V(מנסיון אישי ובעקבות חלק מהביקורות שקבעו שללא עומס על ה5V ה12V לא יציב במיוחד)אז מה זה ESP12V?אני רואה שלך יש את הספק אתה מרוצה מימנו?פואר סטרים טוב יותר מהאחרים?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים עומרי מזכיר לי את הישן אבל עם דברים חדשים, בהחלט מצויןואתה בטוח שה OCZים שמגיעים לארץ (דרך CD-Log למשל) לא באים מאירופה?EPS 12v זה תקן חדש לחיבור משני לספק כוח (במקום ה ATX 12v עם ה-4 חיבורים). ל EPS יש 8 חיבורים
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אתה חייב לחבר עם החיבור הזה?וה MODSTERAM הם ספקים טובים? שווה ללכת אליהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.