פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים deeladיש הרבה הבדלים, ה 480 הוא מסדרת ACE החדשה לגמרי, והוא ספק מצויןה 475 הוא VD-T מסדרה ישנה, והוא יחסית חלש. SLI? הוא לא יתמודד עם זהchinchiאיזה מארז?ilayskיכול להיות שהכרטיס לא מקבל חשמל (או שאחד החיבורים שלו לא מחובר) והוא לא מתריע על כךפשוט בספק החדש תחבר את כל החיבורים שאפשר חוץ מאשר להארדיסק SATA, שם תחבר או את החיבור SATA או את החיבור חשמל הרגיל (מלבני 4 פינים) לא את שניהם יחדבחיבורי חשמל לא משנה איזה מה SATA תחבראחרי ההתקנה אין צורך לשנות שום דברואין סכנה בגלל החלפת הספק
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים deelad יש הרבה הבדלים, ה 480 הוא מסדרת ACE החדשה לגמרי, והוא ספק מצוין ה 475 הוא VD-T מסדרה ישנה, והוא יחסית חלש. SLI? הוא לא יתמודד עם זה chinchi איזה מארז? ilaysk יכול להיות שהכרטיס לא מקבל חשמל (או שאחד החיבורים שלו לא מחובר) והוא לא מתריע על כך פשוט בספק החדש תחבר את כל החיבורים שאפשר חוץ מאשר להארדיסק SATA, שם תחבר או את החיבור SATA או את החיבור חשמל הרגיל (מלבני 4 פינים) לא את שניהם יחד בחיבורי חשמל לא משנה איזה מה SATA תחבר אחרי ההתקנה אין צורך לשנות שום דבר ואין סכנה בגלל החלפת הספק תודה לכרטיס מחוברים שני מולקסים ובספק החדש כל החיבורים חייבים ליהיות מחוברים?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תודה לכרטיס מחוברים שני מולקסים ובספק החדש כל החיבורים חייבים ליהיות מחוברים? מה הכוונה אתה חושב שכל המולוקסים צריכים להיות מחוברים ? אם זאת השאלה אז כמובן שלא !
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תודה לכרטיס מחוברים שני מולקסים ובספק החדש כל החיבורים חייבים ליהיות מחוברים? כמו שאמרתי כל חיבור פנוי חוץ מאשר ההארדיסקים שם רק אחד בלבד
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים שלום לפני כמה ימים היה לי הפסקת חשמל בבית אחרי ההפקסת חשמל המחשב לא נדלקלא ידעתי כל כך מזה וכל יום לחצתי על הכפתור הדלקה היה פעם אחת שנדלק ואז כביתי את המחשב באותוהלילה בבוקר קמתי באתי להדליק ולא נדלק וניסיתי לשחק עם הכבל חשמל של המחשב אין לא נדלקבסוף פתחתי את המחשבאמרו לי אולי זה הספק כוח פתחתי את המחשב פתחתי גם את הספק ממש נקיתי אותו מהאבק הרכבתי חזרה לא נדלקעכשיו לפני חצי שעה בערך לחצתי והמחשב נדלק אולי אתם יודעים מזה יכול להיות?אם זה מהספק אז הנה הדגם שלוcodegen 300w model :250xa תודה רבה רבה לעוזרים!!!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים לא בדקתי עם ספק של חבראני יבדוק ונגיד והמחשב עובד מה זה אומר שהספק פעם עובד פעם לא?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני יכול לנסותאבל אני צריך את המפרט של המערכת שלךיותר חשוב מעבד וכרטיס מסך
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים הנה מפרט מחשבpentium® 4 cpu 2.61ghz512 mb of ramכרטיס מסך radeon 9200 ati
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים Qusetion: How is this PSU http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10438Is it close in it's performance to the OCZ PowerStream 520W?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים כן, הוא משתווה ואולי אף עובר אותו, אבל אין צורך בכזה ספק אלא אם יש לך כפול ליבה 4800+ ו SLI
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים It's just that I'm looking for something immediate and that's the only thing I could find... I have notime to wiat for something else... If you can find anything else that can be recieved tommorow I'd be glad...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.