פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מה ההבדל בין HEC 400W לבין HEC 425W שנמכרים בKSP?יש ביניהם הבדל של 100 שקל! האם זה יכול להיות בגלל שה425 בא עם שני מאווררים?והאם הספק KSP 400W הוא נחשב ג'נרי?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים תשמעו אני קונה ספק של OCZ modstream 520W עכשיו יש לו חיבור ללוח של 6 פינים וכנראה אני יצטרך 4 יש מקום לקנות מתאם ??http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/cablesfull.jpgאהה ודרך אגב עם איזה חיבור הוא מגיע ללוח 24 פינים או 20 ??יש לו חיבור 24 פינים (מתפרק ל20+4) וחיבור P4 רגיל של 4 פינים (מה זה 6 פינים?)
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מה ההבדל בין HEC 400W לבין HEC 425W שנמכרים בKSP?יש ביניהם הבדל של 100 שקל! האם זה יכול להיות בגלל שה425 בא עם שני מאווררים?והאם הספק KSP 400W הוא נחשב ג'נרי?כן הוא נחשב ג'נרי ... ואיך אתה יודע ש HEC 400W שנמכר ב KSP יש לו רק מאורר אחד ?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים PuMbAה 6 פין זה חיבור ל PCI-Express ולא ללוחst0m1. הוא מתאים2. מנתק את כל החיבורים של הישן ומחבר את החיבורים של החדש (אולי יהיה לך יותר נוח לנתק חיבור אחד וישר לחבר את החדש במקומו)3. ללוח אם, לכרטיס מסך (לא תמיד), לכל כונן אופטי וקשיח4. לאאאאא!!5. הספק הזה יהיה יותר ממספיקDeliriumה 425 הוא VD-T וכנראה שה 400 הוא TR-T או AR-T
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים PuMbAה 6 פין זה חיבור ל PCI-Express ולא ללוחst0m1. הוא מתאים2. מנתק את כל החיבורים של הישן ומחבר את החיבורים של החדש (אולי יהיה לך יותר נוח לנתק חיבור אחד וישר לחבר את החדש במקומו)3. ללוח אם, לכרטיס מסך (לא תמיד), לכל כונן אופטי וקשיח4. לאאאאא!!5. הספק הזה יהיה יותר ממספיקDeliriumה 425 הוא VD-T וכנראה שה 400 הוא TR-T או AR-Tלקשיח מחבריםעם הכבל שכתוב אליו SATA נכון?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים איך ניתן לדעת האם הספק נותן את כל המתח שהוא אמור לתת לכרטיס מסך וגם האם הוא מספק את כל האמפרים שהוא אמור לתת?האם יש איזה שהיא תוכנה ?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים איך ניתן לדעת האם הספק נותן את כל המתח שהוא אמור לתת לכרטיס מסך וגם האם הוא מספק את כל האמפרים שהוא אמור לתת?האם יש איזה שהיא תוכנה ?תוכנות הם לא אמינות,לגבי מתחים-מולטימטר,לגבי אמפרים-אין לי מושג.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לקשיח מחבריםעם הכבל שכתוב אליו SATA נכון?או SATA או Molex (נקראים גם Peripheral או 4 Pin)לבחירתךומה מיוחד בVDT<?מעט מאוד וגם זה לא מספיק להצדיק את המחיר שלוהוא גם רועש (עד כמה שיצא לי לשמוע את ה 475VD-T של חבר שלי)איך ניתן לדעת האם הספק נותן את כל המתח שהוא אמור לתת לכרטיס מסך וגם האם הוא מספק את כל האמפרים שהוא אמור לתת?האם יש איזה שהיא תוכנה ?כרטיסי מסך מה-2 או 3 דורות האחרונים (Radeon 9xxx ו nVidia 5xxx) מתריעות כשהכרטיס לא מקבל מספיק חשמלואם אין מספיק חשמל יכולים להיות לך ריסטים או כיבויים פתאומייםאלה האינדיקציות שלך
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים st0mהמערכת שלך צורכת בערך כלום.תשאר עם הספק שיש לך אתה לא צריך להחליף אותו, זה בזבוז כסף לשמו!(אלא אם הוא עושה לך בעיות)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים st0mהמערכת שלך צורכת בערך כלום.תשאר עם הספק שיש לך אתה לא צריך להחליף אותו, זה בזבוז כסף לשמו!(אלא אם הוא עושה לך בעיות)אבל אני לא בטוח ... בגלל שספק ג'נרי לא תמיד מספק את ההספק האמיתי שלו ... ואני לא יודע .... אולי יהיה לי אם זה בעיות
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אבל אני לא בטוח ... בגלל שספק ג'נרי לא תמיד מספק את ההספק האמיתי שלו ... ואני לא יודע .... אולי יהיה לי אם זה בעיותמה שאתה טוען הינו 100% נכון, אבל המחשב שלך לא צורך יותר מ 200W לדעתי אם הספק לא עושה לך בעיות (כגון נפילות לא ברורות מסכים כחולים וכו') אין שום סיבה לבזבז כסף (אלה אם כן סתם מתחשק לך).אמנם לא הייתי ממליץ לך לקנות את הספק שיש לך, אבל אם כבר יש לך אותו, אין שום סיבה סתם להחליף אותו.זו דעתי לפחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.