פורסם 2005 בינואר 820 שנים הספק הוא באמת 475W ככל שידוע לי(אין סיבה שלא , זה לא ספק ג'נרי או משהו כזה)עד כמה שידוע לי 475W זה ה PEAK.ההספק האמיתי שלו הוא 408W.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים או טמבל,בן כמה אתה?...אם מישהו מעוניין לקנות ספק יציב כמו חולה פרקינסון,נופל כמו אבן בOC גבוה,ובעל ריילים 'מפלצתיים'של 29A שכשלמעשה לרייל אחד יש רק 14 וכשיש דרישה להחזיק 2 HD ו5 מאווררים יש כיבויים מעניינים של המחשב בבקשה-ת ת ח ד ש.מומלץ ד"א לפנות לשירות לקוחות בפנדה לקבל התרשמות...אני רוצה שתביא הוכחות כלשהן, איזה "אוברקלוק גבוה" כבר עשית?ואולי קיבלת DUD unit, לא אומר שכל האנרמקסים ככה. תמיד יש נפילות.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים יתכן מאוד,אתה רוצה הוכחות,רק רגע אני כבר מביא לך נורא חשוב לי ש,תיהיה בטוח, במה שאני אומר... יאללה קנו רק נויס טייקר ספק חיה - שווה כל שקל (זה מה שאתה רוצה לשמוע לא?...) :
פורסם 2005 בינואר 820 שנים יש לי ספקJTC P4 400W ATX12Vוהמחשב שלי :Intel P4 3ghzAsus P4P8001024ddrGeforce FX 5600 256MBSeagate Baracuda 120GB 8MB 7200RPM2 מאווררים + טיפה תאורהיש לי סיבה לדאגה ?
פורסם 2005 בינואר 820 שנים יתכן מאוד,אתה רוצה הוכחות,רק רגע אני כבר מביא לך נורא חשוב לי ש,תיהיה בטוח, במה שאני אומר... יאללה קנו רק נויס טייקר ספק חיה - שווה כל שקל (זה מה שאתה רוצה לשמוע לא?...) : לא. אני רוצה שתביא ביסוס לדבריך. זה כמו שאני אצא ואגיד TB510W הוא ספק חרא! תנודות בלתי פוסקות מתחת לדירוגים! ולא בדקתי ב- Ocsillescope או במולטימטר, ואני בטוח שלא בדקת...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר יש לי ספקJTC P4 400W ATX12Vוהמחשב שלי :Intel P4 3ghzAsus P4P8001024ddrGeforce FX 5600 256MBSeagate Baracuda 120GB 8MB 7200RPM2 מאווררים + טיפה תאורהיש לי סיבה לדאגה ? זה ספק ג'נרי.HEC 300W AR-T ב-180 ש"ח~ יהיה אחלה.*אם יש לך תקציב גדול יותר , אז עוד יותר טוב(יהיה אפשר להציע ספק יותר חזק למרות שלא כ"כ צריך , רק תתן תקציב)
פורסם 2005 בינואר 820 שנים לא. אני רוצה שתביא ביסוס לדבריך.זה כמו שאני אצא ואגיד TB510W הוא ספק חרא! תנודות בלתי פוסקות מתחת לדירוגים!ולא בדקתי ב- Ocsillescope או במולטימטר, ואני בטוח שלא בדקת...אני חייב למצוא ת'תמונה של בדיקה שערכתי עם אחד של texas instruments + בדיקת sandra.בכל מקרה אני לא אהפוך את זה לדיון פרטי...בעייני,הgt של הספקים מסתמן בינתיים כsilent purepower 410W.cheers
פורסם 2005 בינואר 820 שנים עד כמה שידוע לי 475W זה ה PEAK.ההספק האמיתי שלו הוא 408W.לא הבנתיולא קיבלתי תשובה על השאלה השנייה?תודה, נדב
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אין מה לעשות החיישנים של הלוח אם לא מדוייקים לא במדידת מתחים ולא במדידת טמפרטורהאתה יכול לנסות לעדכן את הביוס, אולי בגירסאות החדשות זה תוקן, אבל קשה לי להאמין...מה גם שאתה מדדת את המתחים שיוצאים מהספק ולא מהלוח אם, גם ללוח אם יש זיופים קלים בין הכניסה ליציאה.. זה ממש לא קריטי (הכוונה שהזיוף שיש לך הוא עדיין בגדר הנורמלי).
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אני חייב למצוא ת'תמונה של בדיקה שערכתי עם אחד של texas instruments + בדיקת sandra.בכל מקרה אני לא אהפוך את זה לדיון פרטי...בעייני,הgt של הספקים מסתמן בינתיים כsilent purepower 410W.cheersאתה באמת חושב שהבדיקות תוכנה העלובות האלו יתעלו על בדיקות חומרה?קדימה................ וטרמלטייק לא יתעלה על אנרמקס בטווח דירוג דומה במאה הקרובה.pftttt...וזה לא דיון פרטי, אני מאוד מעוניין ב-"בדיקות" שלך ואני בטוח שעוד הרבה כאלו עם אנרמקס גם.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים לקחתי ממחשב מאוד ישן של חבר שלי פנטיום 1...משו כמו לפני 10 שנים... ספק... כדי לעשות עליו ניסויים וכאלה... וככה כדי לדעת.... זה אותו ספק כמו בפנטיום 3??? נ.ב כן אני יודע...יש לי פנטיום 3... אז מה!? זה מה יש... לילה טוב לכולם...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים זה לא אותו הדבר.לפנטיום 1 יש ספק AT, ואילו לפנטיום 2 ומעלה יש ספק ATX.החיבור הוא פשוט לא אותו החיבור...ראיתי לוחות ישנים לפנטיום 2 עם חיבור AT בנוסף ל-ATX, אבל לא נראה לי שהדבר קיים בפנטיום 3.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים ובלי שום קשר לסוג החיבור... ההספק הרבה יותר חלש. לא הייתי ממליץ גם אם יש חיבור להשתמש באחד שכזה.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מישהו מכיר חברה בשם Axio? איך החברה הזאת? (יש לי הצעה למחשב כולל ספק שלה ואני לא מכיר את החברה הזאת).http://www.axiotechnology.com/powersupply.asp
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מישהו מכיר חברה בשם Axio? איך החברה הזאת? (יש לי הצעה למחשב כולל ספק שלה ואני לא מכיר את החברה הזאת).http://www.axiotechnology.com/powersupply.aspסבירים אבל עדיין לא הייתי לוקח איתם סיכונים מיותרים ומחליף ל HEC או כל יצרן אמין אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.