עבור לתוכן

שאלה קצת מוזרה חח... לגבי בוקסרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

LOL!  :lol:

זה רעיון גאוני פשוט, את לא יודעת כמה זה גאוני.  :-X

במיוחד לרווקים ...  :silly:

עלית כאן על המצאה גאונית!  :D

אף פעם לא ראית סרטים? אני מבין שלא, כי הקטע של הימים בתחתונים זה כ"כ נדוש...

ואדרבא , זה לא לזלזל בישראל, אתה בעצם מראה שאתה הולך לעשות שליחות למען ישראל :silly:

פורסם

ואדרבא , זה לא לזלזל בישראל, אתה בעצם מראה שאתה הולך לעשות שליחות למען ישראל  :silly:

יכול להיות שנתקלתי בזה, אבל מאיפה אני זוכר?

אני אומר לך שלהחליף תחתונים כמו שצריך אני לא יכול, אז אתה מצפה שאני אזכור את זה? :screwy:

פורסם

אז קנה נייר מיוחד, הדפס עליו פעמיים כל יום בשבוע, וגהץ על התחתונים שלך.

פורסם

יכול להיות שנתקלתי בזה, אבל מאיפה אני זוכר?

מיסטר בין, הפרק שהוא במכבסה.

הוא מכבס את הבגדים שלו ואז רואה שיש לו את כל התחתונים עם כל הימים חוץ מיום רביעי (שאותו הוא לובש) ו...

:)

פורסם

LOL!  :lol:

זה רעיון גאוני פשוט, את לא יודעת כמה זה גאוני.  :-X

במיוחד לרווקים ...  :silly:

עלית כאן על המצאה גאונית!  :D

Yeah, now when I think of it, I should have gotten those for him. It's been 4.5 years and he's still single!

Oh and I don't watch Mr. Bean and never have, however, Black Adder is pretty cool.

פורסם

מיסטר בין, הפרק שהוא במכבסה.

הוא מכבס את הבגדים שלו ואז רואה שיש לו את כל התחתונים עם כל הימים חוץ מיום רביעי (שאותו הוא לובש) ו...

:)

LOL!

עכשיו נזכרתי... :lol:

פורסם

כן, אני שוכח... או שאני מתבלבל, אני חושב שלא לבשתי את מה שכבר לבשתי. (כל התחתונים שלי לבנים  :-\ ואותו סוג)

::)

מה ש-Vitnir הציעה בצחוק, יכול להיות פשוט המצאה גאונית לרווקים ולאנשים מרחפים.  :smile1:

אצלי בכלל... תיקנתי פעם לבן דוד שלי את המחשב אז בסיום הוא רצה לשלם לי ואני לא הסכמתי בגלל שזה משפחה אז הוא אומר לי חכה רגע... וחוזר אחרי דקה עם השאלה איזה תחתונים אתה לובש ? :smile1: אני אאאאממממ בוקסר כזה... אז הוא הולך לאיזה ארון וממלא לי משם שקית שלמה מלאה בבוקסרים 17 לבנים ועוד כמה שחורים (כדי לא לקפח תשחורים) הקטע הוא שאני כבר שבועיים לפני זה חשבתי לקנות מלאי חדש של בוקסרים ;D ככה שזה בא לי בול בזמן :xyxthumbs:

תדפיס על התחתונים, "אם את יכולה לראות את זה בשתי העיניים, סימן שאת הולכת לקבל ממני בין הרגליים!"

:smile1:

גדולללל !

ואדרבא , זה לא לזלזל בישראל, אתה בעצם מראה שאתה הולך לעשות שליחות למען ישראל :silly:

תגיד לה פשוט שזה לא בשבילך... זה בשביל המדינה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים