פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים תקציב 2000 גג 2400 ש"ח.לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRTחשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות.מודה לכל המומחים.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים דבר ראשון הוא 8msדבר שני אין שום הצדקה לקנות אותו כשהסמסונג וה-LG עולים 800 שקל פחות ומציגים אותה איכותובכל מקרה זמן תגובה במסך לצורכי גרפיקה הוא ממש לא משמעותי
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר דבר ראשון הוא 8msדבר שני אין שום הצדקה לקנות אותו כשהסמסונג וה-LG עולים 800 שקל פחות ומציגים אותה איכותובכל מקרה זמן תגובה במסך לצורכי גרפיקה הוא ממש לא משמעותיתודה על התגובות אך אני מדגיש שוב, חשוב לי שלא יהיו עיוותים וסטיות בצבע.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אז תקנה LCDב-17 אינץ כל המסכים בארץ משתמשים בפנל TN שחזק בזמני תגובה נמוכים אבל חלש בכמות הצבעים והאיכות שלהםב-19 כבר יש מסכים עם איכות תמונה וכמות צבעים רצינית יותר אבל זה יעלה לך 3800 שקלאתה צריך לחפש מסך עם פנל S-IPS (ולשלם על זה ביוקר) אם אתה רוצה מסך עם איכות תמונה לגרפיקה (על חשבון זמני תגובה גרועים)אתה בבעיה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 19" LCD Monitor 913Nהאם החדות והצבעים שלו ברמה טובה +
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.