עבור לתוכן

הנדסה קרבית...?

Featured Replies

פורסם

הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה?

הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם.

ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם?

אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו :xyxthumbs:

פורסם

Kך להנדסה מוצנחת זה אתה מתעסק' עם פצצות ויש לך לפחות קצת גאווה של היחידה

פורסם

תעשה שם שירות שלוש שנים וישארו לך גם 3 אצבעות...

פורסם

אני היתי בהנדסה קרבית, וזה לא כמו שזה נשמע.

לא כל קו שאתה עושה הוא קו הנדסי (יש קווים שבהם אתה מבצע משימות חי"רנקיות לכל דבר כמו סיורים מארבים וכו') והקווים ההנדסיים שנעשים הם בד"כ עבודות גידור סביב שדות מוקשים, וזה אם אתה לא צמייניק ונוהג כל היום על D9...

בגדודים הסדירים בהנדסה אתה לא תתעסק הרבה עם חבלה(אומנם הרבה יותר מכל חיל אחר אבל עדיין לא מספיק), אם אתה אוהב את כל עניין החבלה את היתי מציע לך להתאמץ קצת וללכת על היחס"פ (היחידה לסילוק פצצות).

פורסם
  • מחבר

היחס"פ נשמע משעמם, אני חשבתי יותר על יעל שלפי מה שהבנתי זה חי"ר אבל עם קורסים בחבלה.

מי מבצע את המבצעים של החבלה עצמה (לא סילוק\ ולא מוקשים, אני מדבר על פיצוצים של מטרות) איזה יחידה זאת?

אגב, אני לא בקטע של לבוא בשביל לפוצץ דברים 3 שנים, אני יודע שזה לא כך. ואין לי בעיה עם פעולות חי"ר רגילות, זה סבבה. אבל התעסקות עם חבלה זה כאילו בונוס שאין באף חייל, בגלל זה אני מתענין בהנדסה

תעשה שם שירות שלוש שנים וישארו לך גם 3 אצבעות...

לב זהב רגליים פלטינה :xyxthumbs:

פורסם

יעל מבצעת את רוב ה-"פיצוצים" אבל מאוד קשה להתקבל, זאת סיירת לכל דבר ובין הטובות בצה"ל

פורסם

רק תזכור לשמור את האצבעות שלך מתחת למיטה. ^^

פורסם

אם אתה רוצה, יש לך גם אופציות נוספות, בכל חטיבת חי"ר יש פלחה"ן - פלוגת חבלה הנדסית !

פורסם

בדיוק...כמו שיש מיונים לפלס"רים השונים של היח"טיות יש גם לפח"ן - פלוגת חיל הנדסה...שזה רמה אחת מעלה הנדסה קרבית רגילה...זה מעין כוח סיור שהוא גם בחבלה..אני לא מכיר לעומק את הנושא...ויש כמובן את יע"ל - סיירת החבלה של צה"ל, שיש לה את אחד הגיבושים הקשים ביותר (משווים אותו כמו כלום לגיבוש של השייטת..)

תבחר מה מתאים לך

פורסם

על פי השיר אנחנו שנינו מאותו הכפר

אנחנו שנינו הפכנו לאפר

אחרי שתפוצצנו בכיכר

זיהו אותנו רק לפי דיסקית

כי אנחנו הנדסה קרבית

פורסם

אנחנו שנינו הפכנו לאפר

אחרי שתפוצצנו בכיכר

זיהו אותנו רק לפי דיסקית

כי אנחנו הנדסה קרבית

:lol: גדול

פורסם

אנחנו שנינו הפכנו לאפר

אחרי שתפוצצנו בכיכר

זיהו אותנו רק לפי דיסקית

כי אנחנו הנדסה קרבית

האמת, השיר המקורי הולך ככה:

אנחנו שנינו מאותה שקית

אספו אותנו באותה כפית

זיהו אותנו רק על-פי דיסקית

כן, אנחנו הנדסה קרבית.

פורסם

יש עוד אחד

בשדה מוקשים הנדסה צועדת או או או

עפה לי הרגל או או או

עפה לי היד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים